reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
evelinka też się zastanawiałam nad tymi pieuszkami - nawet można zamówić próbkę 6 szt. żeby przetestować - mają ja normalnie w ofercie. Może kiedyś spróbuję ale nie teraz bo za ciepło - na teraz tylko softy z pampka, ale zimą kto wie...

Ja też już zaczynam kompletować bieliznę na 68. Właśnie czeka na mnie przesyłka od minimundo - kupiłam 7-pak bodzików na krótki rękaw i 6 pajacyków. Ale tak sobie myślę że przesadziłam z pajacykami bo chyba aż tylu nie będzie ubierał. Jasiek do dziś śpi w krótkim rękawku bodziaku i przykryty albo flanelką albo cieniusieńkim - takim tylko z podwójnej warstwy bawełny "kocykiem", jak już ma coś cieplejszego to budzi się spocony. W swoich pajacach spał przez miesiąc - po urodzeniu a później już nie miałam sumienia go w nie pakować - za ciepłe. A ponoć ten rozmiar 68 jest taki przeskokowy - tzn dzieci mają wtedy skok wzrostowy i bardzo szybko z niego wyrastają, natomiast 74 jest już na dużo dłużej.
Bodziaków na 68 a długim rękawkiem nie kupuję - ma jakieś 4 sztuki i dużo koszulek z długim rękawem ale raczej wyjściowych - chyba przesadziłam z promocjami - tak to jest jak ktoś nie kontroluje tego co ma i kupuje :baffled:, brakuje nam spodni na 68 więc jeszcze muszę dokupić ze 2 pary :tak:

AA no i wczoraj przyszedł do nas projektor. Jasiek zachwycony wpatrywał się w przelatujące na suficie zwierzaki. Co prawda musi być ciemno, ale w dzień daliśmy radę w ten sposób że Jacholec został przewieziony z "majdanem" do ciemnej łazienki :-D, i tam siedział przy otwartych drzwiach i gadał z rybkami na suficie. Zimą, jak będzie ciemno wcześniej, to sobie zaszaleje w pokoju.

hej, zapisałam Jagodę na basen i szukam pieluszek, ale znalazłam tylko Huggiesy. Nie wiecie czy są jakies pieluszki na basen ale innych firm?

są w Rossmanie. Małż kupił dwie paki wysłany po podkłady:confused: bo podałam tylko nazwę Babydream ...

kategoria wagowa 8-12 czy nawet 15 kg a Prezes miał wtedy jakieś 6700 kg i strasznie trudno się je wciskało na pupę. Jakieś takie sztywne...

Ale w wodzie OK

od 12.08 w Tesco jest promocja na Pampersy: 49,9 (za 96szt. trójek) i na chusteczki Huggies 6,99 za dwie paczki (2 za 1) czyli wychodzą po 3,50 za paczkę:) A kiedyś któraś z Was pisała że chusteczki mają fajne....

ta promocja w tesco na pampersy jest do jutra, dziś mąż po pracy ma jechac po pieluchy i pewnie już nie zdąż do entliczka:///, grrr

a ja sprawdzałam wczoraj na necie:))) i w tesco na kapelance maz wzial ostatnie 2 paczki pampków:p, a chusteczek juz nie ma...

reklama
Do góry