reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

dada tez zamierzamy kupic ale czekam az leniuszek jeszcze troche podrosnie bo z tego co wiem to 3 dada sa ciut wieksze od pampersow podobnie jak huggies wiec poki co tylko z pampersow mozemy korzystac.

reklama
leniuszek jest drobniutka i pytalam agi o te 3 dada bo tomeczkowi kupila to powiedziala ze pampersy sa juz ok a dada za duze. wstrzymujemy sie wiec z zakupem bo na szafie lezy juz wielka paka huggies 3 i taka sama bella happy 3 i wszystko za duze, nie mamy juz miejsca na szafie ;P

ale takie foty malo daja bo kazde dziecko jest inaczej zbudowane. wysokosc pieluszki tez nie ma wiekszego znaczenia. u nas wszystkie te ktore sa za duze sa ok na brzuszku ale odstaja przy nozkach z tylu co oznacza ryzyko wyplywania zawartosci ;)

reklama
Dziewczyny chciałabym i ja kupić jakieś zabawki małej z Lamaze, bo tak polecacie zresztą sama widzę że te zabawki są bajecznie kolorowe i fajne...tylko nie wiem co konkretnie, polećcie mi coś. I jeszcze pytanie czy te ceny u tego sprzedawcy są ok?
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

W ramach akcji "niech tatuś się cieszy" licytujemy te oto body, jako że tatuś jest ogromnym fanem czerwonych diabłów :p
http://allegro.pl/item1176270757_manchester_united_2_pack_piekne_nowe_body_r_68.html

Ostatnia edycja:
Do góry