reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
czy ktoras z Was uzywala pieluszek z rossmanna? kupilismy 2szt na probe, myslalam ze to jakis szajs ale nawet niezle sa.

ja miałam 2, ale dla mnie były beznadziejne, cały kupsztal został na wierzchu, aż bokami wyłaził

a używała może któraś z Was pieluszki z Kauflandu (te Wickies czy coś takiego:)) ??????????? Bo chusteczki słyszałam od kuzynki że są ok.

pieluszek nie miałam, ale kupiłam kiedyś chusteczki takie zielone, bo były z pudełkiem i niedrogie;-), ale mi zapach nie podchodził i były za bardzo klejące/lepiące

co do ubranek, to my już na 68 jedziemy:-p

A my 62 i 68 :)
A wczoraj zniosłam na dół wózek, zniosłam dziecko, ja go wkładam do gondoli a tam tylko 5 cm luzu! :szok: A on nawet 3 miesiące nie ma :baffled::baffled::baffled:

reklama
ja kilka dni temu zrobilam porzadek z 56 i teraz juz jedziemy na 62 :)

jejku, 56 odłozylam jak mala miala 2 czy 3 tyg. Aktualnue zaczynamy niektore 62 odkladac i juz 68 niektorych firm jest oki.

A my 62 i 68 :)
A wczoraj zniosłam na dół wózek, zniosłam dziecko, ja go wkładam do gondoli a tam tylko 5 cm luzu! :szok: A on nawet 3 miesiące nie ma :baffled::baffled::baffled:

na szczescie nasza gondola ma 80 cm dlugosci ale i tak malej w niej ciasno. Jaki masz wozeczek?

Do góry