reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
krewetka- fotki proszę :)

a prosze bardzo:
rampers:
rampers C&A 68.jpg

body reserved
body reserved 68.jpg

wampki fajnie te ciuszki :-)
a ja maemu ostatnio nic nie kupiłam :-(
tzn zamówiłam na allegro naklejki na ścianę, bo uwielbia
tak więc może jutro w nagrodę za szczepienie cos mu kupię :-)

wampki fajnie te ciuszki :-)
a ja maemu ostatnio nic nie kupiłam :-(
tzn zamówiłam na allegro naklejki na ścianę, bo uwielbia
tak więc może jutro w nagrodę za szczepienie cos mu kupię :-)

A jakie naklejki zamówiłaś jeśli można wiedzieć? Bo ja jeszcze w ciąży ponaklejałam takie kwiatki i motylki na ścianę Majeczce i teraz dopiero zaczęła je dostrzegać ale cieszy się do nich jak opętana :p

A jakie naklejki zamówiłaś jeśli można wiedzieć? Bo ja jeszcze w ciąży ponaklejałam takie kwiatki i motylki na ścianę Majeczce i teraz dopiero zaczęła je dostrzegać ale cieszy się do nich jak opętana :p

ja na początku ciązy kupiłam kilka róznych naklejek i ma w łaziece przy przewijaku,
inne ma piankowe naklejki z kubusiem w sypialni i gwizdki świecące w nocy a teraz kupiłam mu:

KUBUŚ PUCHATEK NAJTAŃSZE NAKLEJKI 154 SZT GRATIS (1158541650) - Aukcje internetowe Allegro

te mniejsze pójdą do łazienki koło przewijaka- na lewą stronę- bo ciągle patrzy w prawo- a ma zakaz, a te większe gdzieś pokoju.
napewno wszystkich na raz nie zużyję ;-)

ja na początku ciązy kupiłam kilka róznych naklejek i ma w łaziece przy przewijaku,
inne ma piankowe naklejki z kubusiem w sypialni i gwizdki świecące w nocy a teraz kupiłam mu:

KUBUŚ PUCHATEK NAJTAŃSZE NAKLEJKI 154 SZT GRATIS (1158541650) - Aukcje internetowe Allegro

te mniejsze pójdą do łazienki koło przewijaka- na lewą stronę- bo ciągle patrzy w prawo- a ma zakaz, a te większe gdzieś pokoju.
napewno wszystkich na raz nie zużyję ;-)

Bardzo fajne :) Ja też ostatnio łazienkę obkleiłam naklejkami choć my nadal jeszcze w pokoju się kąpiemy bo łazienka za mała i o ile jest wanna to mam za wąską pralkę (głębokość 34cm) żeby na niej przewijać małą a przewijak mi tam nie wlezie :) Zresztą dodałam chyba wczoraj zdjęcia mojego dzieła w wątku o kącikach i pokojach naszych dzieci :)

reklama
hejka
niby wyprzedaże się skończyły, a ja wczoraj znowu obkupiłam Tośkę z Zarze i Mothercare... oczywiście na przyszłą wiosnę /lato..noi cudaśne są te rzeczy dla maluszków, nie można się oprzeć
ja kupiłam Tosince jako ozdoby na d łóżeczko drewniane literki (imię) i misiaki z serduchami na allegro - nie wiem jak jej, ale mnie się bardzo podobają

Do góry