reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Ja znowu wczoraj zaszalałam na zakupach.Kupiłam Oli kilka w reserwed.normalnie nie mogę się powstrzymać.Ale już na następny rok. Normalnie szafka pęka w szwach,ona ma więcej niż ja.:-D
Co chwila dostaje prezenty od gości,ale niestety nietrafione w nasze gusta:-(.I wszyscy przynoszą ciuchy jakby nie mogli czegoś praktyczniejszego np kosmetyki

Ja też już myślę o 4... Skończy nam sie bieżąca paka 3 to kupię po jednej trójeczce i czwóreczce i będę przymierzać i myśleć ;-) Planuje na noc zakładać 4 jako, ze nie przewijam wtedy a chcę, żeby miał Prezesina wiecej luzu.

fajoskie smoki wypatrzyłam w sklepiku na osiedlu:

Soothers - Difrax

u mnie nawet więcej wzorów było niz na stronce ale cena sorry... 19 pln za sztukę! na "szczęście" maja kształt niby sutka, ktory o dziwo nie pasi Prezesowi ;-)

zostajemy przy MAM:
MAM Baby, MAM Start - MAM Baby, bpa , bpa free, bisfenol, butelki bez bpa, butelki bez bisfenolu, smoczki bez bpa, smoczki bez bisfenolu, bisfenol a, butelki dla niemowląt, smoczki dla niemowląt, jedwabisty silikon, szczoteczki dla niemowląt, bute
są za dychę w doz

reklama
Filip dostał dzisiaj małpkę tą do której linka już wklejałyście:) INFANTINO - ZAWIESZKA MAłPKA (1108303163) - Aukcje internetowe Allegro

mały wybierał między małpą a krową i małpa bardziej go zainteresowała:) może dlatego że jest czerwona a ostatnio wszystko co czerwone przykuwa jego uwagę:)
ale krowa też mi się podoba i zastanawiam się czy mu ją kupić:) ale może za dużo tego... ;-)

Do góry