reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
A mi śmierdzą właśnie 3, wcześniejsze nie wydzielały żadnej woni. Ale z trójek śmierdzą mi tylko activ, no i jak pieluszka jest zasikana, czasem mam wrażenie że czuć kupką i już nie raz dałam się nabrać :tak:, za to te w białym opkowaniui już mi nie śmierdzą. Ja o tą woń podejrzewam pasek aloesowy - że zaczyna śmierdolić po kontakcie z moczem :tak:

a, to my bylismy do tej pory na Pampers 2, a teraz jestesmy na 3, ale tych białych -premium care i nie śmierdzą... ale activ tez juz zakupiliśmy, moze bedą śmierdzieć... ? na razie nie próbowaliśmy

A mi śmierdzą właśnie 3, wcześniejsze nie wydzielały żadnej woni. Ale z trójek śmierdzą mi tylko activ, no i jak pieluszka jest zasikana, czasem mam wrażenie że czuć kupką i już nie raz dałam się nabrać :tak:, za to te w białym opkowaniui już mi nie śmierdzą. Ja o tą woń podejrzewam pasek aloesowy - że zaczyna śmierdolić po kontakcie z moczem :tak:

u mnie tak samo......i jak sa zsikane bardzo to mam wrazenie ze pampek jest zimnyy

mi najbardziej smierdzialy premium care, mniej new baby a active baby najmniej. dla porownania wystarczy powachac pieluszke huggies albo bella happy - w ogole nie maja zapachu. oczywiscie mowa o suchych pieluszkach ;)

A my niebawem przechodzić będziemy na 4!!!
Została nam tylko paczka 82 szt i jak ją skończymy to kupuje już 4")
Rany ale to moje dziecię szybko rośnie:)

reklama
Do góry