reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
A mi śmierdzą właśnie 3, wcześniejsze nie wydzielały żadnej woni. Ale z trójek śmierdzą mi tylko activ, no i jak pieluszka jest zasikana, czasem mam wrażenie że czuć kupką i już nie raz dałam się nabrać :tak:, za to te w białym opkowaniui już mi nie śmierdzą. Ja o tą woń podejrzewam pasek aloesowy - że zaczyna śmierdolić po kontakcie z moczem :tak:

a, to my bylismy do tej pory na Pampers 2, a teraz jestesmy na 3, ale tych białych -premium care i nie śmierdzą... ale activ tez juz zakupiliśmy, moze bedą śmierdzieć... ? na razie nie próbowaliśmy

A mi śmierdzą właśnie 3, wcześniejsze nie wydzielały żadnej woni. Ale z trójek śmierdzą mi tylko activ, no i jak pieluszka jest zasikana, czasem mam wrażenie że czuć kupką i już nie raz dałam się nabrać :tak:, za to te w białym opkowaniui już mi nie śmierdzą. Ja o tą woń podejrzewam pasek aloesowy - że zaczyna śmierdolić po kontakcie z moczem :tak:

u mnie tak samo......i jak sa zsikane bardzo to mam wrazenie ze pampek jest zimnyy

mi najbardziej smierdzialy premium care, mniej new baby a active baby najmniej. dla porownania wystarczy powachac pieluszke huggies albo bella happy - w ogole nie maja zapachu. oczywiscie mowa o suchych pieluszkach ;)

A my niebawem przechodzić będziemy na 4!!!
Została nam tylko paczka 82 szt i jak ją skończymy to kupuje już 4")
Rany ale to moje dziecię szybko rośnie:)

reklama
Do góry