reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

to dzis upolowałam

index.php

Ostatnia edycja:
reklama
ojoj - dobrze że mój A. nie wie jak ja szaleję teraz

:-Dhahahahah:-D mój też nie wie! Myśli że jak siedzę w domku to jestem odłączona od sklepów;-) Ja mu "dozuję" zakupy, wyciągam coś raz na tydzień z walizki do której narazie- póki nie ma pokoiku malucha- to pakuję:-)

A niedługo jadę do centrum, bo mam popłudniu spotkanie z koleżanką, to zerknę co tam nowego w sklepach;-)

Właśnie, dziewczyny, czy na maj sprawdzą się nam półśpiochy np? Bo ja jakoś podświadomie celuję w pajace i rampersy, tzn 2 w 1, z krótkim rekawem i z długim... Ale może niesłusznie?:eek:

HEJ:-) Ja też już mogę się pochwalić że zaczęłam "zbieractwo", kupiłam 3 pary bodziaków i malusie śpiochy- narazie kolory są neutralne bo nie wiemy jeszcze kto zamieszkuje mój brzuszek:-) Takie zakupy to sama przyjemność razem z P. zaczynamy też rozglądać się za wózkiem i łóżeczkiem...:-):-)

Ja jakoś do tych połśpiochów nie mam zapału
tez kupuje pajace i śpioszki... może to źle
a może jakies doświadczone mamy coś nam powiedzą? warto te półśpiochy kupować?

Właśnie, dziewczyny, czy na maj sprawdzą się nam półśpiochy np? Bo ja jakoś podświadomie celuję w pajace i rampersy, tzn 2 w 1, z krótkim rekawem i z długim... Ale może niesłusznie?:eek:

spokojnie, wszystko sie przyda, takie malenstwo zupelnie inaczej odczuwa temperature niz my wiec na poczatku sie je cieplej ubiera. po jakims miesiacu czy dwoch jak juz sie oswoi z warunkami swiata zewnetrznego a akurat rozkreci sie lato to wtedy na upalne dni tylko krotkie rekawki. nie wiadomo w sumie jaka bedzie pogoda, zawsze zdarzaja sie zimne dni wiec trzeba miec tez cieplejsze ubranka.

reklama
Malina, mi się wydaje że te półśpiochy są niezłe na jesień czy zimę, ogólnie, na chłodniejsze dni- bo można założyć je dziecku jako dodatkowe "ocieplenie" pod kombinezon, nie mają "wywietrzników":-) w postaci zatrzasków, więc jest w nich cieplutko... Ale na wiosnę, kiedy z założenia maluchy będą lżej ubrane, nie wiem czy się nam przydadzą.. Pewnie ze jak zobaczę jakieś śliczne półśpioch to je nabędę:-) ale raczej chyba nie będę ich podszukiwać. Bardziej przemawia do mnie jakiś dres, żeby można było w chłodniejsze dni narzucić bluzę maluszkowi:-)

Do góry