reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Andziak, ciuszki ekstra, ale też wydają mi się ciut bardziej chłopięce niż dziewczęce:-) Może taka wróżba;-)

Wchodząc do sklepu mówiłam, że wybierać będę te uniwersalne, ale i tak buszowałam w chłopięcych ;-)Ale już jutro się dowiem.
Muszę zacząć kupować więcej rzeczy tupu pajace, body, bluzeczek i spodenek mam już kilka par a pajacyk dopiero jeden. Muszę włączyć rozsądek. Wczoraj pokazywałam mojemu A. patrz jakie to śliczne, jakie tamto śliczne a on tylko pytał "chcesz?" ale w pewnym momencie się opanowałam, naszczęście :tak:

reklama
Ladne ubranka pokupowalyscie. Wszystko raczej chlopiece. Ja zaczne kupowac dopiero po polowkowym, jak juz na 100% pewna bede plci, tzn. zobacze na ekranie na wlasne oczy. Mimo, ze wszystko wskazuje na chlopca, opinia dwoch lekarzy plus zdjecie w domu z chlopiecym guzkiem. To jednak jeszcze poczekam. Bo ja bym chciala ubierac chlopaka typowo po chlopiecemu, a dziewczynke typowo po dziewczecemu. Unisex nie wchodzi u mnie w gre. Osobiscie podobaja mi sie bardziej ubranka dla dziewczynek, moze temu, ze chlopiece juz przerobilam. Wydaje mi sie, ze jest ich wiecej, oferta jest bogatsza i sa oryginalniejsze.

reklama
...ja też dzisiaj wsiąkłam w allegro...:-) Już mnie normalnie bolą oczy od "wyławiania" niebieskich ubranek ze stosu różowości:-)

hihihi - no to widze, że obie dobre jestesmy
ja juz zdążyłam kupić kolejne body mothercare i pajace
jeju, chyba musze podumowanie już zrobić i looknąć na posty doświadczonych mam, na temat tego ile czego kupowac - bo zdaje się, zże przekraczam powoli rozsądny limit dla 0-3 i 3-6
muszę teraz skupić się na przedziale 6-9 i dalej
ojoj - dobrze że mój A. nie wie jak ja szaleję teraz

Do góry