reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

laski a ja kupilam wozek:-) trafilam na taka okazje ze nie moglam sie powstrzymac kupilam moj wymarzony wozeczek zooper waltz z gondolka za 300zl,uzywany,ale w super stanie,nowy pewnie kosztuje kolo 700-800,mam taki gelboki ktory wazy 14 kg i strasznie ciezko bylo mi z nim wychodzic bo omalo ze schodow sie nie stoczylam z damianem i tym wozkiem!!! a krystek wychodzi z moim tata w swej spacerowce,wiec nie mialam w czym chodzic z malym,swoj gleboki moze sprzedam,jetem taka zadowlona i kolor jszcze boooski czerwony:-)

tak wyglada
Wózek wielofunkcyjny z gondolą Zooper Waltz (1056496442) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Właśnie przyszły moje kropelki Sab Simplex zamawiałam jej z tej czeskiej apteki. SAB SIMPLEX krople suspensja 30ml Wyszło mnie z wysyłką pobraniową około 30 złotych. Wzięłam na razie tylko 1 opakowanie, żeby sprawdzić czy to na małą skutkuje, ale pewnie jeszcze zamówię :) Podałam małej 3 godziny temu i bączki same idą :) Bez żadnego napinania :) Może w końcu skończyły się nasze brzuszkowe problemy :)

jeśli już zauważysz jakieś efekty to daj znać bo sama się zastanawiam czy nie kupić tych kropelek :-D co by ulżyć Krzysiowi z bolącym brzuszkiem :-(

jeśli już zauważysz jakieś efekty to daj znać bo sama się zastanawiam czy nie kupić tych kropelek :-D co by ulżyć Krzysiowi z bolącym brzuszkiem :-(

Na moja działają. Dobrze sie po nich (jakby to ująć) odpowietrza :). I pamiętaj, żeby go nie kłaść dopóki mu się nie odbije. Choćby to trwało godzinę. Ja mam taki sposób, że po jedzeniu kładę ją do łóżeczka i idę myć butelkę. Po czym wracam i czy śpi czy nie śpi biorę ją na ramię i od razu odbija. No góra w 5 minut :) A jeśli chodzi o twarde kupy to też mam na to sposób. Syropek Lactulosum za całe 8 zł z apteki :) I już się tak nie napina i nie pręży przed kupką i widać, że powoli staje się luźniejsza :)

Ostatnia edycja:
jak ktos nie ma parasolki to chwilowym rozwiazaniem moze byc zasloniecie budki wozka tetrowka jak slonce swieci na malucha - podpatrzone w parku u innych mam ;)
sprawdzony patent i to już od kilku dni :-) ale na dłuższą metę jakoś mi się to nie widzi.. czas zaopatrzyć się w parasolkę :yes:

komi niezła bryka :-)

Evelle - jak długo szła ci przesyłka z Sab Simplexem z tej czeskiej apteki internetowej? Bo chyba tez zamówię

Tydzień. Ale to przez to że był ten długi weekend (Boże ciało).Myśle, ze ze 4 dni robocze normalnie idzie.

Super - własnie zakupiłam 2 butelczyny, wielkie dzieki za odpowiedź

dziewczyny, jak myslicie, czy kupić już teraz matę edukacyjną dla Młodej czy to za wcześnie????

reklama
malina Tosia ma już ponad miesiąc więc można się pokusić.. na pewno jest już ciekawa i ogląda wszystko dookoła więc i mata może się sprawdzić.. my zamówiliśmy w odwiedki więc w niedziele będziemy też już mieli :-)

dziewczyny dajcie proszę namiar na tą czeską aptekę, w której można zamówić sab simplex

Do góry