reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Ha! kupiłam mate a własciwie wylicytowałam - fisher price rainforest za stówe - ciesze sie bo to połowa ceny. jest uzywana oczywiscie ale w bdb stanie i wszystkie elementy sobie wypiore
afiliacja - a jak wasz test maty? Jagoda zadowolona?

tak teraz patrze... wszystko 56, tylko niebieskie z misiem i seledynowe 62 ... chyba już wszystkie majówkowe dzieciaczki wyrosły.
błękitne z pieskiem w samolocie, i zielono złółte w paski śpiochy są z 5,10, 15.

chciałabym wam polecić ubranka z firmy "EWA Klucze" bardzo fajne gatunkowo a do tego tanie ... ja dostałam od bratowej troszkę ciuszków po maleństwie które już wyrosło a tak właściwie po 2 maleństwach i nadal ciuszki w bardzo dobrym stanie .... więc zaczęłam na necie szukć takich i okazało sie że są tanie i dostępne np na allegro ... ;-) a mi osobiście kilka wzorów bardzo podeszło ;-)

sa ja mam 2 kaftaniki i śpiochy z Ewy i jak dla mnie totalnie beznadziejne jakościowo, to samo z ubrankami 5-10-15 mamy bodziaka, który się zmeszył po 1 praniu. Dostaliśmy też z 5-10-15 komplecik spodnie ogrodniczki+ bluzeczka i po wypraniu nowe spodnie zrobiły się jakby z rok miały:///

tak teraz patrze... wszystko 56, tylko niebieskie z misiem i seledynowe 62 ... chyba już wszystkie majówkowe dzieciaczki wyrosły.
błękitne z pieskiem w samolocie, i zielono złółte w paski śpiochy są z 5,10, 15.

oj to faktycznie malutkie.. elwiwas może spróbuj na allegro

kupilismy parasolke uniwersalna za 39zl, ze wgledu na to ze wszedzie brak koloru pasujacego do naszego wozka wybor padl na zgnila zielen. do tego leniuszek dostala kolejna slodka i obrzydliwie rozowa opaske na glowke ;)
informacja dla mam z warszawy: na nowym bemowie przy powstancow slaskich (miedzy radiowa a mcdonaldsem) jest sklep z odzieza uzywana tylko dla dzieci. zaszlismy dzis ale nic nie kupilismy bo jest tam tego tyle ze nie sposob ogarnac, wybierzemy sie innym razem majac wiecej czasu i pieniedzy ;) wszystkie ciuszki sa wycenione, srednie ceny to 10-15zl/sztuka, moze i drogo ale sa naprawde cudenka.

Malina, nie wypróbowałam jeszcze maty, bo muszę ja najpierw wyprać. od środy mam gości i nie było jak... jutro się za to zabiorę i dam znać czy Jagodzie się podoba :)

kupilismy parasolke uniwersalna za 39zl, ze wgledu na to ze wszedzie brak koloru pasujacego do naszego wozka wybor padl na zgnila zielen. do tego leniuszek dostala kolejna slodka i obrzydliwie rozowa opaske na glowke ;)
informacja dla mam z warszawy: na nowym bemowie przy powstancow slaskich (miedzy radiowa a mcdonaldsem) jest sklep z odzieza uzywana tylko dla dzieci. zaszlismy dzis ale nic nie kupilismy bo jest tam tego tyle ze nie sposob ogarnac, wybierzemy sie innym razem majac wiecej czasu i pieniedzy ;) wszystkie ciuszki sa wycenione, srednie ceny to 10-15zl/sztuka, moze i drogo ale sa naprawde cudenka.

U mnie na Bielanach (zaraz pod moim blokiem) jest również sklep z używaną odzieżą tylko dla dzieci i mają ubranka znanych marek :) Ceny powalające: 2 zł za sztukę :p

reklama
dziewczyny ja już skonczyłam swoją przygodę z karmieniem piersią i ściąganiem pokarmu, mam do sprzedania laktator reczny aventu użyty z 10 razy, z nienaruszonym woreczkiem z częściami zapasowymi

Do góry