reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
malina Tosia ma już ponad miesiąc więc można się pokusić.. na pewno jest już ciekawa i ogląda wszystko dookoła więc i mata może się sprawdzić.. my zamówiliśmy w odwiedki więc w niedziele będziemy też już mieli :-)

dziewczyny dajcie proszę namiar na tą czeską aptekę, w której można zamówić sab simplex

proszę
SAB SIMPLEX krople suspensja 30ml

ja myślę, że mozna już spokojnie kupic matę, Karolek już od dawna interesuje się zabawkami, które mu układam w łóżeczku, od paru dni nawet do nich gaworzy. My mamy podobno dostac w prezencie, więc na razie czekamy:p

Aaaa no i nadal jesteśmy na etapie testowania chusteczek nawilzających i tak:

bella happy sensitive- totalnie beznadziejne- suche i twarde- jak to któraś napisała do wycierania mebli:)
pampers clean&play- też suche i twarde, na dodatek jakieś małe, za to ładnie pachną i duużym minusem jest cena- u mnie w sklepiku osiedlowym 7 zł!

Ostatnia edycja:
Jupiii! Przyszła mata z Tiny Love! Ta: MATA Kick and Play - Plac Zabaw TINY LOVE W-wa (1066243813) - Aukcje internetowe Allegro Ale sie cieszę - bardziej niż dziecko ;) Szkoda że mała spi i że jest juz późno, bo chętnie bym jej pokazała nowy prezencik. Nie moge sie doczekac jej reakcji :) No i arsenał do walki z dzieckiem sie powiększył ;)

Malina, kupuj matę :) Ja od jutra wypróbuję i na pewno malej się spodoba, bo na pawia i książeczkę do łóżeczka z LAMAZE reaguje świetnie :)

A! I dzisiaj stałam się szczęśliwą posiadaczką parasolki - oczywiście do kompletu X landera, tylko że nie mieli już modelu 2009 i musieliśmy wziąć 2010, ale zgrała się kolorystycznie, bo wózek szary, a parasolka szaro-czarna. Do tej pory stosowaliśmy patent tetrówkowy, ale zamiast tetry używalismy cieniutkiego kocyka narzuconego na budę gondoli.

Ostatnia edycja:
nasz ostatni zakup w h&m za smiesznie male pieniadze: komplecik 19,90zl a czapeczka 9,90zl

Załączniki

• hm.jpg
    hm.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 21
My też nabyłyśmy parasolkę tyle że nie firmową:(bo nie mieli....ale dobra i taka:)
Teraz czekam jeszcze na osłonki na szybę do auta....

reklama
Do góry