reklama
malina29
Mama debiutująca
malina Tosia ma już ponad miesiąc więc można się pokusić.. na pewno jest już ciekawa i ogląda wszystko dookoła więc i mata może się sprawdzić.. my zamówiliśmy w odwiedki więc w niedziele będziemy też już mieli :-)
dziewczyny dajcie proszę namiar na tą czeską aptekę, w której można zamówić sab simplex
proszę
SAB SIMPLEX krople suspensja 30ml
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
No to faktycznie! U nas było wszystko! Nawet moskitiera! Folia też. A ile za wózek płaciłaś? I z fotelikiem czy bez??
a mozna płacić przy odbiorze ??
estragon
mamusia synusia:P
ja myślę, że mozna już spokojnie kupic matę, Karolek już od dawna interesuje się zabawkami, które mu układam w łóżeczku, od paru dni nawet do nich gaworzy. My mamy podobno dostac w prezencie, więc na razie czekamy
Aaaa no i nadal jesteśmy na etapie testowania chusteczek nawilzających i tak:
bella happy sensitive- totalnie beznadziejne- suche i twarde- jak to któraś napisała do wycierania mebli
pampers clean&play- też suche i twarde, na dodatek jakieś małe, za to ładnie pachną i duużym minusem jest cena- u mnie w sklepiku osiedlowym 7 zł!
Aaaa no i nadal jesteśmy na etapie testowania chusteczek nawilzających i tak:
bella happy sensitive- totalnie beznadziejne- suche i twarde- jak to któraś napisała do wycierania mebli
pampers clean&play- też suche i twarde, na dodatek jakieś małe, za to ładnie pachną i duużym minusem jest cena- u mnie w sklepiku osiedlowym 7 zł!
Ostatnia edycja:
Jupiii! Przyszła mata z Tiny Love! Ta: MATA Kick and Play - Plac Zabaw TINY LOVE W-wa (1066243813) - Aukcje internetowe Allegro Ale sie cieszę - bardziej niż dziecko Szkoda że mała spi i że jest juz późno, bo chętnie bym jej pokazała nowy prezencik. Nie moge sie doczekac jej reakcji No i arsenał do walki z dzieckiem sie powiększył
Malina, kupuj matę Ja od jutra wypróbuję i na pewno malej się spodoba, bo na pawia i książeczkę do łóżeczka z LAMAZE reaguje świetnie
A! I dzisiaj stałam się szczęśliwą posiadaczką parasolki - oczywiście do kompletu X landera, tylko że nie mieli już modelu 2009 i musieliśmy wziąć 2010, ale zgrała się kolorystycznie, bo wózek szary, a parasolka szaro-czarna. Do tej pory stosowaliśmy patent tetrówkowy, ale zamiast tetry używalismy cieniutkiego kocyka narzuconego na budę gondoli.
Malina, kupuj matę Ja od jutra wypróbuję i na pewno malej się spodoba, bo na pawia i książeczkę do łóżeczka z LAMAZE reaguje świetnie
A! I dzisiaj stałam się szczęśliwą posiadaczką parasolki - oczywiście do kompletu X landera, tylko że nie mieli już modelu 2009 i musieliśmy wziąć 2010, ale zgrała się kolorystycznie, bo wózek szary, a parasolka szaro-czarna. Do tej pory stosowaliśmy patent tetrówkowy, ale zamiast tetry używalismy cieniutkiego kocyka narzuconego na budę gondoli.
Ostatnia edycja:
N
nataliak
Gość
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
My też nabyłyśmy parasolkę tyle że nie firmowąbo nie mieli....ale dobra i taka
Teraz czekam jeszcze na osłonki na szybę do auta....
Teraz czekam jeszcze na osłonki na szybę do auta....
reklama