reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

ja wrzucam wszystko razem i uzywam loveli do kolorow a jak sie jakas kupa trafi tam gdzie nie powinna to spieram wczesniej.

reklama
Dziewczyny czy wy macie przy wózkach parasolki???
Bo przy moim nie było a wydaje się mi że przy takim słońcu jak dziś czy wczoraj bardzo by się przydała...
Czy myle się???

i jak się sprawdza???

Szczerze to Ci nie powiem, bo jeszcze na spacerze nie byliśmy :( Moja położna mnie przekonała, zeby wyjsc dopiero po 3 tygodniach :/ Nie wiem jak sie dałam na to namówić. W piątek pierwszy spacer. Dam Ci znać. A Ty chyba nie bardzo jesteś zadowolona?? Czytałam o Twoich problemach z kołem.

Szczerze to Ci nie powiem, bo jeszcze na spacerze nie byliśmy :( Moja położna mnie przekonała, zeby wyjsc dopiero po 3 tygodniach :/ Nie wiem jak sie dałam na to namówić. W piątek pierwszy spacer. Dam Ci znać. A Ty chyba nie bardzo jesteś zadowolona?? Czytałam o Twoich problemach z kołem.

U mnie był problem z kołem, ale dokupiłam już i jest ok. Bardziej jestem zła na sklep gdzie kupiliśmy ten wózek bo nic w nim nie było, ani parasolki, ani pompki żadnej foli przeciwdeszczowej teraz muszę wszystko dokupić"(

reklama
U mnie był problem z kołem, ale dokupiłam już i jest ok. Bardziej jestem zła na sklep gdzie kupiliśmy ten wózek bo nic w nim nie było, ani parasolki, ani pompki żadnej foli przeciwdeszczowej teraz muszę wszystko dokupić"(
No to faktycznie! U nas było wszystko! Nawet moskitiera! Folia też. A ile za wózek płaciłaś? I z fotelikiem czy bez??

Do góry