reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
a ja robię pokoik...stoi pusty od slubu...w końcu będę mogła go umeblować :)
no to masz fajnie :)
u nas dzidzia przejmie naszą sypialnie :) ale poki co my też tam bedziemy spac, jedynie łózko wymienię na mniejsze bo teraz mamy szerokośc 160 cm :-)
a myślę, że jak dzidzia rok skończy to wprowadzimy się do naszego skonczonego domku :tak:

a czy ty nie spodziewasz sie chłpca?? ;-)

no spodziwam się, spodziewam..
link wkleiłam dla majówek co urodzą dziewczynki :-)
ale ten sprzedawca ma tez wersje dla chłopców
własnie się zastanawiam co u nich zamówić - bo ceny maja jak na markę mothercare naprawde niewysokie

no spodziwam się, spodziewam..
link wkleiłam dla majówek co urodzą dziewczynki :-)
ale ten sprzedawca ma tez wersje dla chłopców
własnie się zastanawiam co u nich zamówić - bo ceny maja jak na markę mothercare naprawde niewysokie
hi hi spoko.
zaraz wejde popatrze co tam mają ciekawego :)

u nas tez - podjęliśmy decyzje, że będziemy robić mebelki na zamówienie
mamy poleconego wykonawcę - co się juz w tej misji sprawdził
kolega robi nam projekt - chciałabum ruszyć z tematem około marca:-)

a ja robię pokoik...stoi pusty od slubu...w końcu będę mogła go umeblować :)
ja kupuję 2 łóżeczka...jedno narazie postawie w sypialni..a drugie w pokoiku...na samym początku chce mieć moje dzidziusie przy sobie....potem się zobaczy...a w dzień będą w pokoiku...ja planuję zacząć remont i meblowanie w lutym...

reklama
u nas tez - podjęliśmy decyzje, że będziemy robić mebelki na zamówienie
mamy poleconego wykonawcę - co się juz w tej misji sprawdził
kolega robi nam projekt - chciałabum ruszyć z tematem około marca:-)
malna marzec może być za późno stolarze mają sporo roboty i może wam sie nie wyrobić.
a co konkretnie chcecie zamówić? i z jakiego materiału?
ja zapomniałam dodać, ze kołyskę też bedę miała robioną- taką jaką mój M chce- mimo ze mi za barzo nie odpowiada, ale niech chociaż ma jedną rzecz,ktra jemu się podoba:-D

Do góry