a czy ty nie spodziewasz sie chłpca?? ;-)Dziewczyny
wyhaczyłam fajny zestaw bodziaków z Mothercare - dla dziewczyki:
MOTHERCARE BODY 7-PAK, ROZM.6-9 MIESIĘCY, 74 CM (826675077) - Aukcje internetowe Allegro
aczkolwiek dla naszych pozciech 6-9 miesięcy wypada w zimę więc słabo - bo te są z krótkim rekawkiem
reklama
martyna222
udało się ! :)
wogóle tanie rzeczy na tej stronie są ...wszystko jest
a my mebelków jako takich nie kupujemy, szafa jest w pokoiku, dojdzie komoda robiona dla mie na zamówienie i łózeczko i jakiś fajny dywaniknie za duży i to wszystkoa ja znalazłam tani zestaw mebelków :
Klupś Pokój Safari (komoda + łóż.120x60cm + szafa) - 1245.00<span class=notranslate> zł</span> : dino sklep dla dzieci oferuje wózki, foteliki i meble najlepszych firm : maxi cosi, mutsy, casualplay, baby vox
a ten jeszcze tańszy :
Klupś Pokój Paula Pastel (komoda + łóż.120x60 op. bok + szafa) - 909.00<span class=notranslate> zł</span> : dino sklep dla dzieci oferuje wózki, foteliki i meble najlepszych firm : maxi cosi, mutsy, casualplay, baby vox
martyna222
a ja robię pokoik...stoi pusty od slubu...w końcu będę mogła go umeblowaća my mebelków jako takich nie kupujemy, szafa jest w pokoiku, dojdzie komoda robiona dla mie na zamówienie i łózeczko i jakiś fajny dywaniknie za duży i to wszystko
no to masz fajniea ja robię pokoik...stoi pusty od slubu...w końcu będę mogła go umeblować
u nas dzidzia przejmie naszą sypialnie ale poki co my też tam bedziemy spac, jedynie łózko wymienię na mniejsze bo teraz mamy szerokośc 160 cm :-)
a myślę, że jak dzidzia rok skończy to wprowadzimy się do naszego skonczonego domku
malina29
Mama debiutująca
a czy ty nie spodziewasz sie chłpca?? ;-)
no spodziwam się, spodziewam..
link wkleiłam dla majówek co urodzą dziewczynki :-)
ale ten sprzedawca ma tez wersje dla chłopców
własnie się zastanawiam co u nich zamówić - bo ceny maja jak na markę mothercare naprawde niewysokie
hi hi spoko.no spodziwam się, spodziewam..
link wkleiłam dla majówek co urodzą dziewczynki :-)
ale ten sprzedawca ma tez wersje dla chłopców
własnie się zastanawiam co u nich zamówić - bo ceny maja jak na markę mothercare naprawde niewysokie
zaraz wejde popatrze co tam mają ciekawego
martyna222
ja kupuję 2 łóżeczka...jedno narazie postawie w sypialni..a drugie w pokoiku...na samym początku chce mieć moje dzidziusie przy sobie....potem się zobaczy...a w dzień będą w pokoiku...ja planuję zacząć remont i meblowanie w lutym...a ja robię pokoik...stoi pusty od slubu...w końcu będę mogła go umeblować
reklama
malna marzec może być za późno stolarze mają sporo roboty i może wam sie nie wyrobić.u nas tez - podjęliśmy decyzje, że będziemy robić mebelki na zamówienie
mamy poleconego wykonawcę - co się juz w tej misji sprawdził
kolega robi nam projekt - chciałabum ruszyć z tematem około marca:-)
a co konkretnie chcecie zamówić? i z jakiego materiału?
ja zapomniałam dodać, ze kołyskę też bedę miała robioną- taką jaką mój M chce- mimo ze mi za barzo nie odpowiada, ale niech chociaż ma jedną rzecz,ktra jemu się podoba