reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

ja kupuję 2 łóżeczka...jedno narazie postawie w sypialni..a drugie w pokoiku...na samym początku chce mieć moje dzidziusie przy sobie....potem się zobaczy...a w dzień będą w pokoiku...ja planuję zacząć remont i meblowanie w lutym...
jak będa malutkie to się zmieszczą do jednego razem :-)

reklama
malna marzec może być za późno stolarze mają sporo roboty i może wam sie nie wyrobić.
a co konkretnie chcecie zamówić? i z jakiego materiału?
ja zapomniałam dodać, ze kołyskę też bedę miała robioną- taką jaką mój M chce- mimo ze mi za barzo nie odpowiada, ale niech chociaż ma jedną rzecz,ktra jemu się podoba:-D

chyba masz rację - musimy zakręcic sie z tematem już gdzies w połowie stycznia
chcemy zamówić łóżeczko z szufladami na dole (potem szufladu przełożymy do szafki obok, a łóźeczko stanie sie głębsze) dodatkwo, szafka na ubranka na gadzety dziecięce, szafki z szufladami - własciwie chcemy calą ścianę zabudowac tak fajnie by tworzyło całość no i maksymalnie wykorzystać powierzchnię, do przechowywania rzeczy

My mamy puściutki pokój dla dzidziusia narazie:zawstydzona/y:

Ale sprzątniecie tych 13 m2 z resztek poremontowych, rowerów, kaloryferów, świńskich, kocich, ogrodowych akcesoriów to był nie lada wyczyn bo było naładowane prawie po sufit ;-)

Planujemy od razu przyszłosciowo: szafa wnękowa zamiast komódki i duży blat pod oknem w funkcji przewijaka - potem biurka. Robimy na zamówienie.

Łóżeczko - nie wiemy. Pewnie na początek będzie stało u nas w sypialni bo dziecinny niby za ścianą ale od drzwi do drzwi dzieli nas łazienka, hol i pół salonu. Tylko, że wtedy część bejbikowych akcesoriów musiałaby u nas leżeć...

zapytam- tak orientacyjnie- ile kosztują takie mebelki na zamówienie?? Wiem, że to pewnie zależy od miejsca, materiału itd... ale tak średnio??
malina ubranka śliczne, ale mnie się nie podoba to, że zapinają się na guziczki, blisko buzi. Ja też na to nie zwróciłam uwagi i kupiłam jedne z takimi guziczkami, ale nie wiem czy odważę się je założyc:no:.

chyba masz rację - musimy zakręcic sie z tematem już gdzies w połowie stycznia
chcemy zamówić łóżeczko z szufladami na dole (potem szufladu przełożymy do szafki obok, a łóźeczko stanie sie głębsze) dodatkwo, szafka na ubranka na gadzety dziecięce, szafki z szufladami - własciwie chcemy calą ścianę zabudowac tak fajnie by tworzyło całość no i maksymalnie wykorzystać powierzchnię, do przechowywania rzeczy
ja za daleko nie planuję, skoro mamy się przeprowadzać :-) dlatego pokoik mojej dzidzi bedzie spokojnie zrobiony ;)

reklama
kurcze, wklejacie te linki i wklejacie az mnie ochota naszla zeby cos kupic a to ryzykowne bo wlasnie zerknelam na konto i sa juz pieniazki z zusu ;P musze sie jakos opanowac ;P
co do firmowych ubranek to ja lubie h&m i ich oferta dziecieca bardzo mi sie podoba. jakosciowo sa swietne, duzy wybor wzorow i kolorow i ceny mysle ze sa calkiem znosne. no i dla troche wiekszych dzieci maja cudowne ubranka, takie jak to ktoras z Was pisala: miniaturki ubran dla doroslych.

Do góry