reklama
ruda80
Fanka BB :)
ja jeszcze nic nie mam dla dzidziusia, ale jak tylko się dowiem czy to będzie chłopak czy dziewczynka to zacznę buszować po sklepach
N
nataliak
Gość
wrocil malz z pracy, pokazalam mu wanienke onda na allegro i zdecydowal ze koniecznie musimy taka kupic ;P
Afilijacja - jasne, że pamiętam - to był pawilon Polrosu (on własciwie nie wygląda jak ptakowy). Sklep, w jakim kupowałam mieści się w pierwszej alejce wchodząc wejściem od strony Łodzi (wejścia są chyba ze wszytskich 4 stron budynku)
powodzenia - acha - i polecam dla odwaznych "targowanie się" - opłaca się:-)
Wielkie dzięki. Dziś byłam na Ptaku, jednak to nie na moje nerwy za dużo trzeba się nachodzić, żeby znaleźć sklepy z ciuszkami dla niemowląt. Dotarłam do tego sklepu, o którym mówiłaś, jednak nie odpowiadało mi, że większość ubranek miała tylko 80 % bawełny... będę szukać takich, które mają 100%. Słyszałam, że w Tesco są ubranka marki CHEROKEE z wysokiej jakości bawełny. Na allegoro powodzeniem cieszy się również marka MOTHERCARE. Na pewno jeszcze zdążę znaleźć coś, co będzie mi odpowiadało :-)
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
oj ale ci dobrze ja wczoraj szukałam takich spodni ale w mojej miejscowosci to totalne zacofanie jest nigdzie nie mozna kupic odziezy ciążowej...a w zwykłych spodniach jest strasznie niewygodnie
asia.k
ZESTAW CIUSZKÓW DLA CHŁOPCA 56-62 H&M+GRATIS (837117057) - Aukcje internetowe Allegro
cosik dla przyszłych mam chłopców
http://www.allegro.pl/item835607228_paka_dla_chlopca_0_9_m_next_disney_h_m_90_szt.html
tu takze choc niektore do zimy beda za małe
cosik dla przyszłych mam chłopców
http://www.allegro.pl/item835607228_paka_dla_chlopca_0_9_m_next_disney_h_m_90_szt.html
tu takze choc niektore do zimy beda za małe
Ostatnia edycja:
asia.k
no to juz inna bajka niestetysłodkie tylko niestety przy takich aukcjach mamy czasem licytują się ponad granice opłacalności
reklama