reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Wielkie dzięki. Dziś byłam na Ptaku, jednak to nie na moje nerwy :-p za dużo trzeba się nachodzić, żeby znaleźć sklepy z ciuszkami dla niemowląt. Dotarłam do tego sklepu, o którym mówiłaś, jednak nie odpowiadało mi, że większość ubranek miała tylko 80 % bawełny... będę szukać takich, które mają 100%. Słyszałam, że w Tesco są ubranka marki CHEROKEE z wysokiej jakości bawełny. Na allegoro powodzeniem cieszy się również marka MOTHERCARE. Na pewno jeszcze zdążę znaleźć coś, co będzie mi odpowiadało :-)

Affiliacja - Cherokee ma rzeczywiście super bawełnę :-) ja mam nadzieję zapolować na ich wyprzedaże w okolicach grudnia/stycznia
Mothercare ma sklep chyba w Manufakturze - musze sie przejść i wylookać:-)

aga, wampi zakupy udane i prześliczne:tak:. Ja to albo nie mam szczęścia albo nie umiem szukac. Wczoraj byłam w lumpeksie niedaleko mojego domu i powiem Wam, że nie dośc, że te pajacyki i bluzeczki były powyceniane po 8-10 zł, to na dodatek tak mocno zniszczone i poplamine, że niedobrze mi było od samego patrzenia:eek:.
Afiliacja Motehrcare polecam, chociaż drogo. Ja kupiłam na allegro za połowę ceny sklepowej. Bawełna jest faktycznie świetnej jakości, zobaczymy jak się będzie zachowywała po praniu. Polecam też ubranka Disney i Next:tak:.

Dziś testowałam ten kojec z Motherhood i jestem z niego zadowolna w 100%. Przespałam w nim całą noc, nie przeszkadzał mi, wręcz przeciwnie. Spałam zarówno przodem jak i tyłem. Na prawdę świetna sprawa. Super dopasowuje się do ciała, no i kwestia tego, czy będzie w nim wygodnie zależy od znalezienia właściwej pozycji i odpowiedniego ułożenia się w nim. Do końca ciąży już się chyba z nim nie rozstanę:tak:.

Dziś testowałam ten kojec z Motherhood i jestem z niego zadowolna w 100%. Przespałam w nim całą noc, nie przeszkadzał mi, wręcz przeciwnie. Spałam zarówno przodem jak i tyłem. Na prawdę świetna sprawa. Super dopasowuje się do ciała, no i kwestia tego, czy będzie w nim wygodnie zależy od znalezienia właściwej pozycji i odpowiedniego ułożenia się w nim. Do końca ciąży już się chyba z nim nie rozstanę:tak:.
no to super, coś wspominałaś ze masz jakieś tansze dojscie?
za ie kupiłaś?

ja kupowałam z tej stronki:
Odzież ciążowa, ubrania ciążowe, sukienki ciążowe - Kojec Motherhood

najtańszy jaki znalazłam nowy, bo używanego nie chciałam, bo to tak jak bielizna osobista. Kosztuje tu 99 zł + 15 zł przesyłka, ale jak zamówienie jest powyżej 199 zł, to przesyłkę masz gratis. Mają tam fajne spodnie ciążowe i cenowo względna, także przy zamówieniu 2 rzeczy przesyłkę masz gratis;-).

reklama
Do góry