estragon dzięki za info - ja chusteczek do pupy z musteli nie kupowałam, na początek mam żel do mycia ciała, balsam i krem do pupy przeciw odparzeniom, no i krem z filtrem na lato, jak się mustela sprawdzi to dokupię jeszcze ten olejek do masażu.
Alis te pojemniki z ikei co pokazałaś to zapomnij że będziesz w nich trzymać pieluchy - ja mam ich 2 zestawy ( w zestawie są 3 szt) zaręczam że do nich nawet jedna pieluszka nie wejdzie. Dla porównania - mi do jednego pudełka weszły trzy opakowania po 3 szt gazików jałowych wypełniając pudełko w całości
, one są na drobiazgi.
Również mam zestaw pojemników który wkleiła Afiliacja, i są fajne, potwierdzam, też zamierzałam w tym dużym trzymać pieluchy czyste, ale ostatecznie został przeznazony na kosz śmieciowy bo ładnie się w nim będzie trzymała torba śmieciówka - ma ramkę przytrzymującą. A do pieluszek kupiłam w ikei takie pudełka z materiału
IKEA | Przechowywanie | Przechowywanie drobiazgów w pokoju dziecka | FABLER | Pudełko, 3 szt.
pieluchy będę trzymac w tym dużym - jest idealne na wymiar pieluszek - długie i w miarę wąskie więc się mieszczą w jednym rzędzie i nie ma na szczęście pokrywki żeby się z nią użerać za każdym razem - wystarczy sięgnąć ręką, w małe wpakowałam inne przybory sanitarne - w jedno art kąpielowe - jakieś płyny do kąpieli krem do pupy a w drugim termometr, nożyczki, fridka itp. Te pudełka są fajne bo jak już nie są potrzebne to można je złożyć na płasko, rozpinając zamek w podstawie.
A ja dziś w końcu zaopatrzyłam Jaśka w fotelik samochodowy, więc mały może wychodzić. Kupiliśmy Peg Perego bo pasuje do wózka tej firmy i właśnie cieszę oko nowym gadżetem;-)