reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Dzięki dziewczyny za odpowiedź, ja też nic nie kupowałam a dziś dopiero się nad tym zaczęłam zastanawiać;)
Frigga super ten przybornik:)

estragon dzięki za info - ja chusteczek do pupy z musteli nie kupowałam, na początek mam żel do mycia ciała, balsam i krem do pupy przeciw odparzeniom, no i krem z filtrem na lato, jak się mustela sprawdzi to dokupię jeszcze ten olejek do masażu.

Alis te pojemniki z ikei co pokazałaś to zapomnij że będziesz w nich trzymać pieluchy - ja mam ich 2 zestawy ( w zestawie są 3 szt) zaręczam że do nich nawet jedna pieluszka nie wejdzie. Dla porównania - mi do jednego pudełka weszły trzy opakowania po 3 szt gazików jałowych wypełniając pudełko w całości :tak:, one są na drobiazgi.

Również mam zestaw pojemników który wkleiła Afiliacja, i są fajne, potwierdzam, też zamierzałam w tym dużym trzymać pieluchy czyste, ale ostatecznie został przeznazony na kosz śmieciowy bo ładnie się w nim będzie trzymała torba śmieciówka - ma ramkę przytrzymującą. A do pieluszek kupiłam w ikei takie pudełka z materiału

IKEA | Przechowywanie | Przechowywanie drobiazgów w pokoju dziecka | FABLER | Pudełko, 3 szt.

pieluchy będę trzymac w tym dużym - jest idealne na wymiar pieluszek - długie i w miarę wąskie więc się mieszczą w jednym rzędzie i nie ma na szczęście pokrywki żeby się z nią użerać za każdym razem - wystarczy sięgnąć ręką, w małe wpakowałam inne przybory sanitarne - w jedno art kąpielowe - jakieś płyny do kąpieli krem do pupy a w drugim termometr, nożyczki, fridka itp. Te pudełka są fajne bo jak już nie są potrzebne to można je złożyć na płasko, rozpinając zamek w podstawie.

A ja dziś w końcu zaopatrzyłam Jaśka w fotelik samochodowy, więc mały może wychodzić. Kupiliśmy Peg Perego bo pasuje do wózka tej firmy i właśnie cieszę oko nowym gadżetem;-)

czy nie uważacie, że ikea to powinna nam jakies gratisy wrzucić za rozpowszechnianie ich gadzetów hihihi...........

a my mamy wiadereczko koło łóżeczka na brudne ubranka Karolka, jakoś tak mi nie pasowało, żeby wkładac Jego rzeczy z naszymi...

reklama
Ja kupię dodatkowy kosz na ubranka małego, bo w naszej rodzinie 7 osób oprócz niego, nie bardzo widzę maleńkie ciuszki w koszu ze śmierdzącymi skarpeciuchami mojego szwagra i taty, które trzeba dokładnie płukać przed wrzuceniem do pralki, bo jak się tego nie zrobi to wyprane ciuchy nimi śmierdzą, jarzycie, po praniu śmierdzą nadal!:szok:

Do góry