reklama
Ja póki co mam w planie po kilka pampersów trzymać w koszyczku gdzie mam kosmetykiDziewczyny może któraś coś mi podpowie, w czym będziecie trzymać pieluchy (czyste)? Chodzi mi o jakieś fajne pudełko może właśnie z ikei albo jakikolwiek pomysł na to bo jakoś nie widzi mi się codziennie wyciągać pampersa z tych wielkich jumbopacków...tylko jakoś pomysłu nie mamMoże coś takiego:
IKEA | Przechowywanie | Przechowywanie drobiazgów w pokoju dziecka | GLIS | Pudełko z pokrywką
Rany jak tak czytam o przewijaniu chłopców to jestem przerażona!Ja do dziewczynki przyzwyczajona i nie wiem jak sobie dam radę z chłopcem
.Chyba tatuś będzie musiał pomagać.
Co do trzymania pieluszek,to ja przy przewijaku mam takie kieszonki i tam sobie przekładam po parę sztuk.
![zawstydzony :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/embarrassed.gif)
Co do trzymania pieluszek,to ja przy przewijaku mam takie kieszonki i tam sobie przekładam po parę sztuk.
aldonta
Fanka BB :)
Pudełka mam gdzie postawić ale chyba mamę poproszę żeby mi uszyła taką właśnie torbę na pieluchy, ładniej to wyglądaDzięki wszystkim za odpowiedzi
![]()
u mnie to wygląda tak...... materiały fajne sa w ikea własnie...
Załączniki
aldonta
Fanka BB :)
O, jak faaaaaajnie, kolorowo, zwierzątkowo!:-)![]()
na poczatku podobała mi sie pościel bon dodo......ale ak zobaczyłam te fikusne zwierzaki to odleciałam tym bardziej ze cena fajniutka i materiał mozna było dokupić....
Dziewczyny może któraś coś mi podpowie, w czym będziecie trzymać pieluchy (czyste)? Chodzi mi o jakieś fajne pudełko może właśnie z ikei albo jakikolwiek pomysł na to bo jakoś nie widzi mi się codziennie wyciągać pampersa z tych wielkich jumbopacków...tylko jakoś pomysłu nie mamMoże coś takiego:
IKEA | Przechowywanie | Przechowywanie drobiazgów w pokoju dziecka | GLIS | Pudełko z pokrywką
Alis, ja mam takie IKEA | Małe dziecko | Stoliki do przewijania i pielęgnacja dzieci | LÄTTSAM | Pojemniki, 3 szt. do zawieszenia na łóżeczko
reklama