reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Pudełka mam gdzie postawić ale chyba mamę poproszę żeby mi uszyła taką właśnie torbę na pieluchy, ładniej to wygląda :) Dzięki wszystkim za odpowiedzi :)

reklama
Dziewczyny może któraś coś mi podpowie, w czym będziecie trzymać pieluchy (czyste)? Chodzi mi o jakieś fajne pudełko może właśnie z ikei albo jakikolwiek pomysł na to bo jakoś nie widzi mi się codziennie wyciągać pampersa z tych wielkich jumbopacków...tylko jakoś pomysłu nie mam :( Może coś takiego:
IKEA | Przechowywanie | Przechowywanie drobiazgów w pokoju dziecka | GLIS | Pudełko z pokrywką
Ja póki co mam w planie po kilka pampersów trzymać w koszyczku gdzie mam kosmetyki

Rany jak tak czytam o przewijaniu chłopców to jestem przerażona!Ja do dziewczynki przyzwyczajona i nie wiem jak sobie dam radę z chłopcem :zawstydzona/y:.Chyba tatuś będzie musiał pomagać.

Co do trzymania pieluszek,to ja przy przewijaku mam takie kieszonki i tam sobie przekładam po parę sztuk.

Pudełka mam gdzie postawić ale chyba mamę poproszę żeby mi uszyła taką właśnie torbę na pieluchy, ładniej to wygląda :) Dzięki wszystkim za odpowiedzi :)

u mnie to wygląda tak...... materiały fajne sa w ikea własnie...

Załączniki

• DSC_0007.jpg
    DSC_0007.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 72
Aldonta jakie to śliczne!Zdolna kobitka z Ciebie! Ja mam własnie coś podobnego tylko ze już gotowe było przy przewijaku,no i nie wygląda to tak efektownie jak u Ciebie.

Dziewczyny może któraś coś mi podpowie, w czym będziecie trzymać pieluchy (czyste)? Chodzi mi o jakieś fajne pudełko może właśnie z ikei albo jakikolwiek pomysł na to bo jakoś nie widzi mi się codziennie wyciągać pampersa z tych wielkich jumbopacków...tylko jakoś pomysłu nie mam :( Może coś takiego:
IKEA | Przechowywanie | Przechowywanie drobiazgów w pokoju dziecka | GLIS | Pudełko z pokrywką

Alis, ja mam takie IKEA | Małe dziecko | Stoliki do przewijania i pielęgnacja dzieci | LÄTTSAM | Pojemniki, 3 szt. do zawieszenia na łóżeczko :) W dużym zamierzam trzymac pieluchy, w średnim jakies drobiazgi kosmetyczne, a miseczka przyda sie na wodę do podmywania np. pupy, czy oczek :)

reklama
Do góry