reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
agate a te lezaczki u Ciebie to sa do wanienki o standardowych wymiarach? bo w polsce sa wieksze i trzeba troche wiekszej wanienki wtedy szukac.

Juste Me, teraz wszystko to samo jest w Polsce. A cenowo to nie wiem, nawet gdzie taniej gdzie drozej. To nie wiem, czy by sie wam oplacilo. Ta wanienka, ktora miala twoja siostra, mnie zainteresowala, bo z tego co piszesz, bardzo praktyczna jest. Nie potrzebny do niej stojak-lezak, juz sama tak wyprofilowana jest. A najbardziej to podobaja mi sie te plozy, ze mozna stawiac na wannie. Z tym, ze my mamy wielka taka rogowa wanne to w niej i tak sie pewnie nie zaczepi. Bo to jest chyba raczej dostosowane do klasycznej wanny o normalnych wymiarach?

Łupy z nalotu na ciucharnię:-)

Załączniki

• IMG_0414.jpg
    IMG_0414.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 37
  • IMG_0409.jpg
    IMG_0409.jpg
    41,4 KB · Wyświetleń: 39
  • IMG_0405.jpg
    IMG_0405.jpg
    33,1 KB · Wyświetleń: 46
Ta wanienka, ktora miala twoja siostra, mnie zainteresowala, bo z tego co piszesz, bardzo praktyczna jest. Nie potrzebny do niej stojak-lezak, juz sama tak wyprofilowana jest. A najbardziej to podobaja mi sie te plozy, ze mozna stawiac na wannie. Z tym, ze my mamy wielka taka rogowa wanne to w niej i tak sie pewnie nie zaczepi. Bo to jest chyba raczej dostosowane do klasycznej wanny o normalnych wymiarach?

Do narożnej wanny chyba faktycznie nie dałoby sie jej zastosować, bo faktycznie, ten "stelaż" nadaje sie raczej do takiej standardowej, podłużnej wanny. Wyobraźcie sobie że kupiliśmy taką wanienkę 13 lat temu, w Trójmieście, a teraz takich nie widziałam- tzn widziałam same wanienki wyprofilowane w środku, ale bez tego stelaża na wannę:eek:

Nie wiem one chyba nie sa duze, zalezy pewnie jaki, ten materialowy to wchodzi w kazda nawet najmniejsza wanne. To wiem, bo moja wanienka byla z tych mniejszych i normalnie luzno wchodzil. A te plastikowe to moze troche szersze sa. Ale tez te plastikowe jedne widac na tych zdjeciach szersze, drugie wezsze, rozne ksztalty i wymiary. To by trzeba bylo kupowac razem z wanienka i od razu sprawdzac, czy wchodzi. Ja to kiedys kupowalam wanienke w carrefour i od razu do niej w tym samym dniu ten lezak, za jednym zakupem. Ja tym razem chyba kupie tez ten z materialu, wydaje mi sie, ze dla takiego malego dziecka, ta glowka jeszcze taka miekka jest to taki przytulniejszy jest. Chociaz z wygladu moze fajniejszy jest ten plastikowy. A wanienke to chyba nawet jeszcze na strychu mam i moze i ten lezak w niej siedzi. Tylko ciekawe w jakim jest teraz stanie? Musze kiedys sie tam wybrac i posprawdzac co mam, a co musze kupic.

u Ciebie chyba wiekszy wybor, w nas widzialam do tej pory tylko te co na zdjeciach. ja mam taki jak ten zielony z drugiego zdjecia (dostalismy w prezencie bo kuzynka malza kupila i nie uzywala w ogole) a ten niebieski na ktorym lezy dziecko w wannie jest wylozony guma i niektore mamy bardzo to krytykuja bo wiadomo jak nieprzyjemny jest kontakt mokrej skory z takim tworzywem.

Oleska sliczne ciuszki. Moja siostra to caly czas w ciucholandach kupuje i jakie fajne rzeczy tam wynajduje i sobie i dziecku. Ale ona to tak jak ty umie szukac. Kiedy nie pojdzie to cos fajnego znajdzie. A ja jak bylam na wakacjach to poszlam z nia do ciucholandu. Grzebie tam i grzebie i nic fajnego znalezc nie moge. A ona szybko mi fajne rzeczy poznajdowala. A ja sama nic. Ona tak jak ty, ma do tego oko.

reklama
Dzięki Agate. :-)Też nie umiałam szukać, ale raz się zawzięłam i obmacałam każdą rzecz. No i jak znalazłam to od razu się rozkręciłam. I tak już zostało:tak:

Do góry