reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

jakby na 1 i 2 byla promocja to nie bylo by problemu, a dopytuje tak, bo chcialabym zaoszczedzic ;) "jedynki" tez widzialam w tesco za 28 zł za 43 szt i to raczej słaba jest oferta.
wezme tylko te "dwójki" jak radzi krewetka, jak na jej kruszynce leża to i na mojej kluseczce będa :)

Corina najtaniej jak widziałam pampers 1 (43 szt.) były za 25 zł za opakowanie (w Rossmanie) i taniej już chyba się nie dostanie, także te 28 zł jeszcze ujdą :)

reklama
a ja dzis zakupilam jeszcze pare drobiazgów dla małej: szczoteczke i grzebyk, reczniczek z kapturkiem i uszkami:), gruszke do noska. nozyczki do paznokci, przescieradełka jeszcze dwa ceratki pod przescieradelka, i dla siebie wkladki laktacyjne i podklady jeszcze matko takie pierdoły a 130zł...

a ja dzis zakupilam jeszcze pare drobiazgów dla małej: szczoteczke i grzebyk, reczniczek z kapturkiem i uszkami:), gruszke do noska. nozyczki do paznokci, przescieradełka jeszcze dwa ceratki pod przescieradelka, i dla siebie wkladki laktacyjne i podklady jeszcze matko takie pierdoły a 130zł...

A nie chesz Fridy do noska zamiast gruszki? Według mnie lepsza jest Frida, ale niesety droższa.

julienx, fajny przewijak.

Ja mam swoje sprawdzone rozwiązanie jeszcze z czasów Alicji, że zabieram przewijak z łóżeczka do łazienki i kładę go na pralkę. Ot i tym sposobem mam gdzie Małą położyć po kąpieli :))

a ile zużyłaś? a krem do pupy jakiś brałaś czy w szpitalu dają bo na tej szpitalnej liście nie ma go

yy nie pamiętam, prawie wszystkie,przez pierwsza dobę pielęgniarki dały szpitalne bo zapomniałam dać, potem już nasze, a kremu nie mialam bo w szpitalu dają taki robiony, narazie pupka ładna wiec nie smaruje niczym

Do mnie kaska nareszcie dotarła więc po weekendzie zabieram się za kupowanie reszty rzeczy.

Takie pytanie odnośnie fridy: ja mam katarek KATAREK ODCIĄGACZ KATATRU DLA DZIECI, APTEKA (1008208961) - Aukcje internetowe Allegro ,ale zaczęłam go używać jak Maja już była starsza,podłącza się go do odkurzacza,a z tego co wiem fridę się "ciągnie" ustami.Nie wiecie czy ten katarek można stosować już u noworodków,czy lepiej fridę kupić?

reklama
Do góry