reklama
aldonta
Fanka BB :)
agulam- ja miałam podobnie z łożeczkiem, że na drugi dzień po zamowieniu był juz kurierDzisiaj czekam na reszte rzeczy, i wkurze sie jak dzis kurier nie dojedzie...
A co robicie z ochraniaczami na łożeczko ? wietrzycie czy jakoś pierzecie ?
ja przeprasowałam............
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
agulam- ja miałam podobnie z łożeczkiem, że na drugi dzień po zamowieniu był juz kurierDzisiaj czekam na reszte rzeczy, i wkurze sie jak dzis kurier nie dojedzie...
Ja swój ochraniacz uprałam, nawet obrotów nie zmniejszałąm i nic się z nim nie stało
lenkaa*
Katagorka z apteki ja mam tylko octenisept, paracetamol w czopkach, jałowe gaziki do pępka, sól fozjologiczną i bephanten na odparzoną pupę (w razie "w") i herbatkę koperkową hippa - innych pierdół na razie nie kupuję - typu specyfiki na kolki itp - bo jak wystąpią to można w każdej chwili podskoczyć do apteki całodobowej i kupić co trzeba. Ale paracetamol na gorączkę to musi być pod ręką.
Dziewczyny dziś kupiłam w makro podwójny jumbo-pack pampersa 2 za 82zł (188szt) - jest promocja na 2 i 3 Pampka - wychdzi 44grosze za sztukę.
6-paki chusteczek sensitiv pampers w makro za ok 25 zł - też promocja.
Dziewczyny dziś kupiłam w makro podwójny jumbo-pack pampersa 2 za 82zł (188szt) - jest promocja na 2 i 3 Pampka - wychdzi 44grosze za sztukę.
malina29
Mama debiutująca
Dobre dobre - dzięki za info :-) Makro mam pod nosem więc nie omieszkam skorzystać :-)Katagorka z apteki ja mam tylko octenisept, paracetamol w czopkach, jałowe gaziki do pępka, sól fozjologiczną i bephanten na odparzoną pupę (w razie "w") i herbatkę koperkową hippa - innych pierdół na razie nie kupuję - typu specyfiki na kolki itp - bo jak wystąpią to można w każdej chwili podskoczyć do apteki całodobowej i kupić co trzeba. Ale paracetamol na gorączkę to musi być pod ręką.
ja przeprasuję tylko wkład, a poszewkę już uprałam. I właśnie ze względu na to, że mam zdejmowaną poszewkę, nie będę szalała już z praniem wkładu. Nadgorliwość gorsza od faszyzmu, jak dla mnie
) Niech się dziecko uodparnia. Max temp. prasowania wkładu musi wystarczyć.
corina
A jutro w Realu mają być znowu chusteczki nawilżane Pampers w promocji 4 + 2 gratis za niecałe 25 zeta.
Jak któraś nie ma, albo chce poszerzyć kolekcję, jak ja na przykład, to polecam)
w tesco jest ta sama promocja. ja kupiłam w tej cenie pare mcy temu, takze zbyt czesto akurat tej promocji nie robia.znajoma ktora ma kilkumiesiaczna coreczke, radzila zeby wziasc na zapas bo pozniej, znowu trzeba bedzie pare mcy czekac, a wiadomo tego rodzaju towar sie szybko zuzywa
ja sie boje, ze sie zniekształci![]()
nic sie nie zniekształca, też prałam, metki na to pozwalają.
Ostatnia edycja:
Ja dokładnie tak jak Julita nawet obrotów nie zmniejszalam nic sie nie stałoJa swój ochraniacz uprałam, nawet obrotów nie zmniejszałąm i nic się z nim nie stało![]()
reklama
agulam
Elwiwas ja ochraniacz nie prałam, tylko wywietrzyłam i uprasuję,szkoda że mój nie ma wyjmowanych wkładów tak jak u Tiger
Lenkaa rzeczywiście spora promocja tych pampersiaków,ale ja niestety nie mam karty do makro![Crazy :crazy: :crazy:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/mad.gif)
Katagorka ja kupowałam jeszcze w aptece linomag dla maluszka i oilatum,a co do prania ręcznego to odradzam.Lepiej nastawić na delikatniejsze w pralce niż "memlić" w rękach.Ale to tylko moje skromne zdanie.
Kiedyś to jeszcze prałam w rękach ale jestem leń i od dłuższego czasu wszystko do pralki nawet jak jest na metce ręczne i jest ok![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Lenkaa rzeczywiście spora promocja tych pampersiaków,ale ja niestety nie mam karty do makro
![Crazy :crazy: :crazy:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/mad.gif)
Katagorka ja kupowałam jeszcze w aptece linomag dla maluszka i oilatum,a co do prania ręcznego to odradzam.Lepiej nastawić na delikatniejsze w pralce niż "memlić" w rękach.Ale to tylko moje skromne zdanie.
Kiedyś to jeszcze prałam w rękach ale jestem leń i od dłuższego czasu wszystko do pralki nawet jak jest na metce ręczne i jest ok
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)