reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
A jutro w Realu mają być znowu chusteczki nawilżane Pampers w promocji 4 + 2 gratis za niecałe 25 zeta.
Jak któraś nie ma, albo chce poszerzyć kolekcję, jak ja na przykład, to polecam :))

agulam- ja miałam podobnie z łożeczkiem, że na drugi dzień po zamowieniu był juz kurier :) Dzisiaj czekam na reszte rzeczy, i wkurze sie jak dzis kurier nie dojedzie... ;)

A co robicie z ochraniaczami na łożeczko ? wietrzycie czy jakoś pierzecie ?

Ja swój ochraniacz uprałam, nawet obrotów nie zmniejszałąm i nic się z nim nie stało:)

Katagorka z apteki ja mam tylko octenisept, paracetamol w czopkach, jałowe gaziki do pępka, sól fozjologiczną i bephanten na odparzoną pupę (w razie "w") i herbatkę koperkową hippa - innych pierdół na razie nie kupuję - typu specyfiki na kolki itp - bo jak wystąpią to można w każdej chwili podskoczyć do apteki całodobowej i kupić co trzeba. Ale paracetamol na gorączkę to musi być pod ręką.

Dziewczyny dziś kupiłam w makro podwójny jumbo-pack pampersa 2 za 82zł (188szt) - jest promocja na 2 i 3 Pampka - wychdzi 44grosze za sztukę.

6-paki chusteczek sensitiv pampers w makro za ok 25 zł - też promocja.

Katagorka z apteki ja mam tylko octenisept, paracetamol w czopkach, jałowe gaziki do pępka, sól fozjologiczną i bephanten na odparzoną pupę (w razie "w") i herbatkę koperkową hippa - innych pierdół na razie nie kupuję - typu specyfiki na kolki itp - bo jak wystąpią to można w każdej chwili podskoczyć do apteki całodobowej i kupić co trzeba. Ale paracetamol na gorączkę to musi być pod ręką.

Dziewczyny dziś kupiłam w makro podwójny jumbo-pack pampersa 2 za 82zł (188szt) - jest promocja na 2 i 3 Pampka - wychdzi 44grosze za sztukę.

6-paki chusteczek sensitiv pampers w makro za ok 25 zł - też promocja.
Dobre dobre - dzięki za info :-) Makro mam pod nosem więc nie omieszkam skorzystać :-)

ja przeprasuję tylko wkład, a poszewkę już uprałam. I właśnie ze względu na to, że mam zdejmowaną poszewkę, nie będę szalała już z praniem wkładu. Nadgorliwość gorsza od faszyzmu, jak dla mnie ;)) Niech się dziecko uodparnia. Max temp. prasowania wkładu musi wystarczyć.

A jutro w Realu mają być znowu chusteczki nawilżane Pampers w promocji 4 + 2 gratis za niecałe 25 zeta.
Jak któraś nie ma, albo chce poszerzyć kolekcję, jak ja na przykład, to polecam :))

w tesco jest ta sama promocja. ja kupiłam w tej cenie pare mcy temu, takze zbyt czesto akurat tej promocji nie robia.znajoma ktora ma kilkumiesiaczna coreczke, radzila zeby wziasc na zapas bo pozniej, znowu trzeba bedzie pare mcy czekac, a wiadomo tego rodzaju towar sie szybko zuzywa;)

ja sie boje, ze sie zniekształci ;)

nic sie nie zniekształca, też prałam, metki na to pozwalają.

Ostatnia edycja:
agulam- ja miałam podobnie z łożeczkiem, że na drugi dzień po zamowieniu był juz kurier :) Dzisiaj czekam na reszte rzeczy, i wkurze sie jak dzis kurier nie dojedzie... ;)

A co robicie z ochraniaczami na łożeczko ? wietrzycie czy jakoś pierzecie ?

Ja swój ochraniacz uprałam, nawet obrotów nie zmniejszałąm i nic się z nim nie stało:)
Ja dokładnie tak jak Julita nawet obrotów nie zmniejszalam nic sie nie stało:)

reklama
Elwiwas ja ochraniacz nie prałam, tylko wywietrzyłam i uprasuję,szkoda że mój nie ma wyjmowanych wkładów tak jak u Tiger

Lenkaa rzeczywiście spora promocja tych pampersiaków,ale ja niestety nie mam karty do makro:crazy:
Katagorka ja kupowałam jeszcze w aptece linomag dla maluszka i oilatum,a co do prania ręcznego to odradzam.Lepiej nastawić na delikatniejsze w pralce niż "memlić" w rękach.Ale to tylko moje skromne zdanie.
Kiedyś to jeszcze prałam w rękach ale jestem leń i od dłuższego czasu wszystko do pralki nawet jak jest na metce ręczne i jest ok:tak:

Do góry