reklama
katagorka20
Fanka BB :)
ja też mam tylko 1 narazie... bo miala byc niewielka :0 ale jutro jakby okazalo sie na usg że ursola dosc sporo to sie dokpui odrazu 2No ja mam właśnie tylko 1,mam nadzieję że się dzieć zmieści,bo ostatnio nie był wielkich rozmiarów.W razie czego będę męża wysyłać po 2 ;-).
a mam pytanko? czy wyparzacie butelki smoczki itd poprzez zwykle gotowanie w wodzie?? aha i jaka masc macie na popekane brodawki??
katagorka20
Fanka BB :)
dziekuje
za odpowiedz
za odpowiedz
Dziewczyny prałyście wyściółkę z fotelika? Właśnie przyszedł kurier z zamówionym fotelikiem maxi-cosi i w sumie nie śmierdzi ani nic i zastanawiam się czy wystarczy go wywietrzyć czy prać te wszystkie materiały?
Dziewczyny prałyście wyściółkę z fotelika? Właśnie przyszedł kurier z zamówionym fotelikiem maxi-cosi i w sumie nie śmierdzi ani nic i zastanawiam się czy wystarczy go wywietrzyć czy prać te wszystkie materiały?
ja nie prałam. a fotelik mam ten sam do kompletu mam jeszcze śpiworek maxi cosi do tego fotelika właśnie i jego wyprałam. Małą zamierzam przewieźć w foteliku ze spiworkiem, więc będzie w czuściutkim Pewnie jeszcze chłodno wtedy będzie, a w razie gorąca śpiworek się rozpina jednym ruchem i małej nie będzie gorąco - bo będzie odkryta, tylko tyle, że będzie miała go pod główką, plackami i pupcią
Alis ja też mam ten fotelik i nie prałam, wywietrzyłam tylkoDziewczyny prałyście wyściółkę z fotelika? Właśnie przyszedł kurier z zamówionym fotelikiem maxi-cosi i w sumie nie śmierdzi ani nic i zastanawiam się czy wystarczy go wywietrzyć czy prać te wszystkie materiały?
Śpiworka nie mam bo to dla mnie zbędny wydatek, mam kocyk to wystarczy w zupełności a jak nie to mam dla małej przygotowane ciepłe ubranko, także też będzie w czystym przewożona ale zastanawiam się czy mimo wszystko nie uprać wyściółki z fotelika chociaż tej wkładki dla noworodka bo skoro prałam wyściółkę z wózka to i z fotelika chyba wypiorę...w sumie co mi zależy
reklama
Alis ja też mam ten fotelik i nie prałam, wywietrzyłam tylko
Całości nie będę prała, ale tą wkładkę upiorę tak dla własnego spokoju