reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Elwiwas no własnie te ceny...wiem coś o tym,a zwłaszcza że dopiero czekam na kase z zusu,a z poprzedniej mi niewiele zostało ;-).A tu jeszcze tyle do kupienia.

Aga ja co prawda takiej moskitiery nie miałam,tylko taką w komplecie do łożeczka mamy,ale tak szczerze to my chyba tylko pare razy z niej korzystalismy.A zauważyłam że na tym linku co podałaś pisze tak: Ten produkt jest odpowiedni dla dzieci powyżej 7 roku życia :eek:.

reklama
Aga ja co prawda takiej moskitiery nie miałam,tylko taką w komplecie do łożeczka mamy,ale tak szczerze to my chyba tylko pare razy z niej korzystalismy.A zauważyłam że na tym linku co podałaś pisze tak: Ten produkt jest odpowiedni dla dzieci powyżej 7 roku życia :eek:.

też to zauważyłma, ze dla dzieci powyżej 7 roku życia, ale mi chodzi bardziej własnie, zeby może koty się bały, komary, muchy i inne robale nie czaiły się na mojego synka

Właśnie ciekawe czemu do 7 roku? Przeciez młodszym dzieciom tez się zaklada moskitiery.No muchy napewno nie będą synkowi zagrażać z taka moskitierą,a co do kotów to nie umiem powiedziec ;-).

Ta adnotacja że od 7. roku życia to pewnie jakby ktoś wpadł na genialny pomysł dać np. trzylatkowi taką moskitierę do zabawy. Wiadomo że stosuje się ją do zawieszenia i do osłonienia przykładowo łóżeczka i tu nie ma ograniczeń wiekowych :)

W tym wypadku ja bym się stosowała do tych opisów...

a jeśli dostanie Twoja córcia w wielu 1.5 roku maskotkę w prezencie jakiegoś fajnego miśka, to zabierzesz jej i wytłumaczysz, że dasz jej jak skończy 3 latka? hmm
ja akurat nie jestem zwolenniczką maskotek i nigdy za nimi nie przepadałam, więc mam nadzieję, ze mój syn nie bedzie ich miał he he
bardziej podobają mi się drewniane zabawki :-D

a jeśli dostanie Twoja córcia w wielu 1.5 roku maskotkę w prezencie jakiegoś fajnego miśka, to zabierzesz jej i wytłumaczysz, że dasz jej jak skończy 3 latka? hmm
ja akurat nie jestem zwolenniczką maskotek i nigdy za nimi nie przepadałam, więc mam nadzieję, ze mój syn nie bedzie ich miał he he
bardziej podobają mi się drewniane zabawki :-D

Jeśli maskotka będzie miała części ruchome (że tak je nazwę) typu: ubranka, szaliczki jakieś elementy doczepiane i/lub informację że maskotka nadaje się dla dzieci od 3. lat to owszem nie dam jej takiej maskotki. I naprawdę nie widzę w tym żadnego problemu. Jeśli trzeba będzie to owszem wytłumaczę jej to dlaczego tak a nie inaczej. Są maskotki dostępne dla dzieci mających mniej niż 3 latka, a dla mnie bezpieczeństwo jest najważniejsze. Wiadomo może się nigdy nic nie zdarzyć ale gdyby coś to nie wybaczyłabym sobie...

Nie wiem czy ja mam takiego pecha z allegro czy, ktoras z was tez tak miala.
zamowilam paczke o wartosci ponad 400 zl u jednego alergowicza nowe ciszki dla mojego synka.
Prosilam o wyslanie paczki piorytetem za granice facety mi pisze ok 156zl wysylka wysyla 2 kwietnie i pytam sie jaki czas oczekiwania pisze, ze 10 dni.
Do dzisaj paczki nie ma wiec pisze do niego i on na to, ze paczka poszla ekonomiczna. Dzwonie na poczte i sie pytam jaki jest czas oczekiwnania na paczke ekonomiczna z granice kobitka na to "nie ma okreslonego czasu jak bedzie to bedzie".
Co byscie zrobily na moim miejscu.. oprucz tego,ze byly byscie wsciekle.:(

reklama
Nie wiem czy ja mam takiego pecha z allegro czy, ktoras z was tez tak miala.
zamowilam paczke o wartosci ponad 400 zl u jednego alergowicza nowe ciszki dla mojego synka.
Prosilam o wyslanie paczki piorytetem za granice facety mi pisze ok 156zl wysylka wysyla 2 kwietnie i pytam sie jaki czas oczekiwania pisze, ze 10 dni.
Do dzisaj paczki nie ma wiec pisze do niego i on na to, ze paczka poszla ekonomiczna. Dzwonie na poczte i sie pytam jaki jest czas oczekiwnania na paczke ekonomiczna z granice kobitka na to "nie ma okreslonego czasu jak bedzie to bedzie".
Co byscie zrobily na moim miejscu.. oprucz tego,ze byly byscie wsciekle.:(

chyba musisz poczekać, bo czasem idą dluzej jak 2 tygodnie... zwłaszcza że to na WYSPY... a poza tym ja żądałabym oddania kasy za to że wziął za priorytet a wyslał ekonomicznym.. różnica w cenie na pewno jest wielka... a jak już bym dostała paczkę to na pewno negatyw... ale na razie facetowi nic nie pisz, czekaj.. a on powinien monitorowac gdzie jest paczka a nie Ty...

Do góry