reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Komi, ty, ale jaki ten wozek jest tani. I wiesz, ze calkiem fajna kolorystyka, calkiem jest oryginalny i mi sie podoba. I pompowane 4 kola ma. Chyba sobie taki w Polsce kupie. A tutaj bedzie oryginalny, nikt takiego nie bedzie miec. ;-)I beda myslec, ze zaplacilam za ten wozek bardzo drogo. :-D

ja nie mam dokladnie takiego wozka,tylko pdoobny,znalazlam 1 lepszy na allegro aby ci pokazac o co chodzi z ta godola dla mnie

wiecie jak ja patrze na krystka a on taki juz duzy to tak teskni sie do takeigo maluszka,boziu on taki slodziutki byl jak sie urodzil:-) taki malenki

ja nie mam dokladnie takiego wozka,tylko pdoobny,znalazlam 1 lepszy na allegro aby ci pokazac o co chodzi z ta godola dla mnie

Pierwszy lepszy i moim zdaniem calkiem dobry, szczegolnie jak za taka cene i jak na pompowane kola wazy 15,5 kilo, to calkiem mozliwie. Mi najbardziej podoba sie kolorystyka dosc ciekawa i, ze tyle rzeczy za taka cene. :-D

Aga i tutaj jeszcze uzywa sie becikow. I nazywaja sie bardzo ladnie le nid d'ange, czyli gniazdko aniolka. :-)
Tutaj masz przykladowe niektore bardzo podobne do naszych inne troche inne, ale wszystko becikowate.

Nid D Ange - Sommeil de bébé - comparer les prix avec LeGuide.com

taaak, właśnie w tej chwili:tak:. Siadłam do kompa, zeby Ci odpisac, a tu Twoje pytanie;-), telepatia.
Ten kojec na pewno nie ma wypełnienia styropianowego. Jest w nim taka wata, jak w kurtkach zimowych, a na ulotce napisane jest, ze jest to antyalergiczne wypełnienie poliestrowe. Jest dosyc spora i waży około 2 kg. Na razie dobre wrażenie zrobiła na mnie, porządnie wykonana, miła w dotyku i położyłam się na chwilkę i wydaje się byc wygodna, dziś w nocy ją przetestuję:tak:.
Przyszły mi też ubrnka z allegro:-), jestem normalnie zachwycona:-p. Dziś mam 6 grudnia:-p hahah.

nie kupowałam dodatkowej poszewki, ale dziś pojadę do babci, zeby wzięła wymiary, to mi uszyje, bez sensu dawac 25 zł, jak materiał mam w domu

EDIT: Komi te wózki faktyczeni wyglądają na porządne, pasowałoby je pooglądac "na żywo" i kolorystykę mają ciekawą

Ostatnia edycja:
taaak, właśnie w tej chwili:tak:. Siadłam do kompa, zeby Ci odpisac, a tu Twoje pytanie;-), telepatia.
Ten kojec na pewno nie ma wypełnienia styropianowego. Jest w nim taka wata, jak w kurtkach zimowych, a na ulotce napisane jest, ze jest to antyalergiczne wypełnienie poliestrowe. Jest dosyc spora i waży około 2 kg. Na razie dobre wrażenie zrobiła na mnie, porządnie wykonana, miła w dotyku i położyłam się na chwilkę i wydaje się byc wygodna, dziś w nocy ją przetestuję:tak:.
Przyszły mi też ubrnka z allegro:-), jestem normalnie zachwycona:-p. Dziś mam 6 grudnia:-p hahah.
kurcze to fajnie, przetesuj ją koniecznie i daj znać, ja musze też ju zjakąś zamówić. a jaka długa jest 170 cm?
a ubranka pewnoe znowu typowo chłopięce??:-)

reklama
ciężko zmierzyc, bo jest w kształcie litery C, ale mnie wychodzi 200 cm. A ubranka to te, do których podsyłałam linki w piątek;-)

Do góry