reklama
Komi, ty, ale jaki ten wozek jest tani. I wiesz, ze calkiem fajna kolorystyka, calkiem jest oryginalny i mi sie podoba. I pompowane 4 kola ma. Chyba sobie taki w Polsce kupie. A tutaj bedzie oryginalny, nikt takiego nie bedzie miec. ;-)I beda myslec, ze zaplacilam za ten wozek bardzo drogo.
Dokładnie o coś takiego mi chodziło!
I wrzucam jeszcze bardzo fajną stronkę z różnymi becikami, śpiworkami, kojcami dla mam etc:
Motherhood - akcesoria dla kobiet w ciąży, młodych mam i niemowląt, poduszka do karmienia. | Motherhood.pl
ja nie mam dokladnie takiego wozka,tylko pdoobny,znalazlam 1 lepszy na allegro aby ci pokazac o co chodzi z ta godola dla mnie
Pierwszy lepszy i moim zdaniem calkiem dobry, szczegolnie jak za taka cene i jak na pompowane kola wazy 15,5 kilo, to calkiem mozliwie. Mi najbardziej podoba sie kolorystyka dosc ciekawa i, ze tyle rzeczy za taka cene.
Aga i tutaj jeszcze uzywa sie becikow. I nazywaja sie bardzo ladnie le nid d'ange, czyli gniazdko aniolka. :-)
Tutaj masz przykladowe niektore bardzo podobne do naszych inne troche inne, ale wszystko becikowate.
Nid D Ange - Sommeil de bébé - comparer les prix avec LeGuide.com
estragon
mamusia synusia:P
taaak, właśnie w tej chwili. Siadłam do kompa, zeby Ci odpisac, a tu Twoje pytanie;-), telepatia.
Ten kojec na pewno nie ma wypełnienia styropianowego. Jest w nim taka wata, jak w kurtkach zimowych, a na ulotce napisane jest, ze jest to antyalergiczne wypełnienie poliestrowe. Jest dosyc spora i waży około 2 kg. Na razie dobre wrażenie zrobiła na mnie, porządnie wykonana, miła w dotyku i położyłam się na chwilkę i wydaje się byc wygodna, dziś w nocy ją przetestuję.
Przyszły mi też ubrnka z allegro:-), jestem normalnie zachwycona. Dziś mam 6 grudnia hahah.
nie kupowałam dodatkowej poszewki, ale dziś pojadę do babci, zeby wzięła wymiary, to mi uszyje, bez sensu dawac 25 zł, jak materiał mam w domu
EDIT: Komi te wózki faktyczeni wyglądają na porządne, pasowałoby je pooglądac "na żywo" i kolorystykę mają ciekawą
Ten kojec na pewno nie ma wypełnienia styropianowego. Jest w nim taka wata, jak w kurtkach zimowych, a na ulotce napisane jest, ze jest to antyalergiczne wypełnienie poliestrowe. Jest dosyc spora i waży około 2 kg. Na razie dobre wrażenie zrobiła na mnie, porządnie wykonana, miła w dotyku i położyłam się na chwilkę i wydaje się byc wygodna, dziś w nocy ją przetestuję.
Przyszły mi też ubrnka z allegro:-), jestem normalnie zachwycona. Dziś mam 6 grudnia hahah.
nie kupowałam dodatkowej poszewki, ale dziś pojadę do babci, zeby wzięła wymiary, to mi uszyje, bez sensu dawac 25 zł, jak materiał mam w domu
EDIT: Komi te wózki faktyczeni wyglądają na porządne, pasowałoby je pooglądac "na żywo" i kolorystykę mają ciekawą
Ostatnia edycja:
kurcze to fajnie, przetesuj ją koniecznie i daj znać, ja musze też ju zjakąś zamówić. a jaka długa jest 170 cm?taaak, właśnie w tej chwili. Siadłam do kompa, zeby Ci odpisac, a tu Twoje pytanie;-), telepatia.
a ubranka pewnoe znowu typowo chłopięce??:-)
reklama