Estragon wow! To juz 25 lat temu byly takie spiworki? Ja myslalam, ze to troche jednak nowszy wynalazek. A 25 lat temu to byly szybciej beciki i lozeczka dla niemowlat z poduszkami, kocykami i kolderkami. Cala ta posciela. Piszesz, ze teraz nikt nie kladzie w spiworku, u nas to jest odwrotnie kazdy wlasnie te spiworki ma i tak jak w Niemczech dziecko spi w nim najczesciej do 2 lat. Ja mam 33 lata, a najmlodszy brat 27 i nas mama wszystkich zawijala w tetrowe pieluchy, bo nie bylo jednorazowek i w kocyk taki rozek zawijala, no taki becik. I wszystkie mamy tak wtedy robily. Ja nawet pamietam juz bedac starsza, jak mama i znajome tak mlodsze ode mnie dzieci zawijaly. Pamietam te bety i tetrowe pieluchy z tamtych lat. A skad twoja mama w tamtych czasach w 1984 roku w PRL-u miala taki spiworek???
JustMe z Bebe Confort, to ja mialam kiedys fotelik samochodowy dla synka i bylam bardzo z niego zadowolona.
Co do wiaderka to nie wiem, to nie jest przypadkiem od 6-ciu miesiecy, jak juz dziecko siedzi, bo wczesniej to przeciez chyba nie mozna dziecka tak pionowo sadzac.
JustMe z Bebe Confort, to ja mialam kiedys fotelik samochodowy dla synka i bylam bardzo z niego zadowolona.
Co do wiaderka to nie wiem, to nie jest przypadkiem od 6-ciu miesiecy, jak juz dziecko siedzi, bo wczesniej to przeciez chyba nie mozna dziecka tak pionowo sadzac.