reklama
martina969
Filipowa mama
chyba jednak zrobię tą wyliczankę;-) mnie podobają się również obie, mój M. mówi żeby wsiąść tą drugą bo jest żywsza a jedna w kolorach beżu, delikatniejszą już mamy. I nie wiem... bo ta beżowa z Kubusiem też mi się podoba
Mi się własnie podoba ta bardziej kolorowa bo ja akurat lubię takie żywe kolorki,ale ta beżowa tez jest bardzo ładna,taka delikatna.Dodałam sobie tą aukcje do obserwowanych,mam nadzieję że się nie obrazisz,bo może jeszcze sobie dokupię jedną z czasem a te są naprawdę śliczne.
Martika ciuszki są świetne a buciki po prostu rozkładają na łopatki, nie sadze aby były za ciepłe dla Małej wiec są ok.Dziewczyny śliczne zakupy:-)
A teraz ja się pochwale swoimi wyczynami,kasa przyszła w końcu to można szalećJuz mam wszystko pokupowane tylko mi zostały kosmetyki dla malej.I gorzej będzie jak się okaże ze pomyłka z płcią to wtedy będzie w różu leżał mały.Ale mam nadziej ze się na usg nie pomylili
Co do pościeli to jest dobra gatunkowa,tylko kolor mi się wydaje jaśniejsza niż na zdjęciu u allegrowicza
Te ciuszki różowe to wyprawka ze szpitala do domu i te buciki chyba się nie ugotuje w nich co dziewczyny
Martina mi sie osobiście podoba ta po lewej stronie bo jest bardziej stonowana a nie taka za kolorowa.Która pościel wam się bardziej podoba, bo kupię jedną z tych dwóch. Jedną już mam delikatną z misiem haftowanym a ta ma być druga.
martina969
Filipowa mama
Mi się własnie podoba ta bardziej kolorowa bo ja akurat lubię takie żywe kolorki,ale ta beżowa tez jest bardzo ładna,taka delikatna.Dodałam sobie tą aukcje do obserwowanych,mam nadzieję że się nie obrazisz,bo może jeszcze sobie dokupię jedną z czasem a te są naprawdę śliczne.
pewnie że się nie obrażę Będzie fajnie jak i Twoja dzidzia w kubusia się wtuli:-)
martika, shyangel ciuszki słodkie. Podobaja mi się
martina, mi osobiście podoba się ta z lewej strony. Jest taka bardziej stonowana. Ta z prawej ma za dużo naćkanego i do tego jeszcze ten wzorek na dole, który wg mnie nie pasuje do całości.
Ale obie bardzo ładne, choć ta z lewej ładniejsza
hehehe, owocnej wyliczanki ;-) To masz teraz zagwostkę ;-)
martina, mi osobiście podoba się ta z lewej strony. Jest taka bardziej stonowana. Ta z prawej ma za dużo naćkanego i do tego jeszcze ten wzorek na dole, który wg mnie nie pasuje do całości.
martina969
Filipowa mama
martika, shyangel ciuszki słodkie. Podobaja mi się
a no fakt na wzorek jakoś nie zwróciłam uwagi i rzeczywiście nie wiem co autor miał na myśli umieszczając go tam :-)
Dodam że ta jaśniejsza jest dwustronna i na poduszce ma wzorek, a ta druga ma podusie gładką
agulam
Fanka BB :)
Śliczne te wasze zakupy dziewczyny,mnie się wszystkie podobają.
Nawet nie wiecie jak wam zazdroszcze,ja nie znam płci a zazwyczaj co mi się podoba to jest typowe albo dla chlopca albo dla dziewczynki.
wczoraj byłam na zakupach i spodobała mi się pościel z drewex-u ale oczywiscie byla z niebeskim i nie kupilam.
Mam pytanko czy któraś kupowała pościel z drewex-u,dobra jest jakościowo?bo ja mam dylemat.Dla starszego kupowałam z ferretti ale teraz wzory mi się nie podobają. 4 lata temu mieli ladniejsze.
Julinex piękna ta pościel,można wiedzieć gdzie ją zakupiłaś,czy była w neutralnych kolorach?
Martina mnie zdecydowanie bardziej podoba się ta 1,jest delikatniejsza, może sama się skuszę
Nawet nie wiecie jak wam zazdroszcze,ja nie znam płci a zazwyczaj co mi się podoba to jest typowe albo dla chlopca albo dla dziewczynki.
wczoraj byłam na zakupach i spodobała mi się pościel z drewex-u ale oczywiscie byla z niebeskim i nie kupilam.
Mam pytanko czy któraś kupowała pościel z drewex-u,dobra jest jakościowo?bo ja mam dylemat.Dla starszego kupowałam z ferretti ale teraz wzory mi się nie podobają. 4 lata temu mieli ladniejsze.
Julinex piękna ta pościel,można wiedzieć gdzie ją zakupiłaś,czy była w neutralnych kolorach?
Martina mnie zdecydowanie bardziej podoba się ta 1,jest delikatniejsza, może sama się skuszę
reklama