reklama
Bali moje zdanie co do wiaderka jest takie samo jak pisała JustMe5. Noworodka przecież nie włożysz do takiego wiadra... Zresztą moje subiektywne odczucia co do kąpania dziecka w wiaderku są takie, że to jakieś dziwne fanaberie rodziców. A jak np umyc pupę dziecku jak ono tam na dole sobie siedzi?
Tylko mnie nie zlinczujcie, mnie się ten wynalazek w ogóle nie podoba, chociaż podobno mamy, które go używają chwalą sobie.
macie rację, ja byłam temu przeciwna od samego początku, a teraz przemawia do mnie to, że mały będzie miał tam podkurczone nóżki i może będzie mu bezpieczniej niż w nieprzebytej odchłani/otchłani (fuck rzuca mi się na mózg) wanienki, ale chyba wanienka, niech się S. męczy, nie zamierzam się wtrącać, warunki będzie miał, bo w łazience zrobiliśmy sobie 2 m długi blat, to niech szaleje, rozlewa, układa sobie pieluszki tetrowe i inne cuda, w końcu po porodzie będzie ode mnie większy, teraz niestety mój brzuch przerósł jego
Ostatnia edycja:
martina969
Filipowa mama
Dziewczyny gratuluję udanych zakupów no i życzę powodzenia JustMe w zamianie przewijaka, beż jednak trochę się różni od pomarańczowego :-)
Bali ja też jestem za tradycyjną wanienką, jakoś nie przemawiają za mną te wiaderka, jakoś dziwnie to wygląda
Bali ja też jestem za tradycyjną wanienką, jakoś nie przemawiają za mną te wiaderka, jakoś dziwnie to wygląda
aldonta
Fanka BB :)
no dziś w końcu finito z tematem ciuszków. ostatnie pranie własnie mi wyschło. Popołudniu jeszcze tylko poprasuje i mam spokój z tym tematem
a to ostatnie perełki
Zobacz załącznik 234150Zobacz załącznik 234151Zobacz załącznik 234152Zobacz załącznik 234153Zobacz załącznik 234154
a gdzie kupiłas tę pierwsza bluzeczke ? identycznego zajaczka mam na kocyczku bawełnianym
katagorka20
Fanka BB :)
a ja dzis musze w koncu kupic dla malej pampersy czyli wystarczy narazie jedno opakowanie 1 tak?? zawsze tatus może pojechac do sklepu w koncu nie mieszkamy w lesie heheheh z ciuszkami narazie stopuje bo malutkich mam troszke sie nazbierało i tylko pare rzeczy mamy uzywanych od szwagierki!! (szok) a reszta zakupiona osobiscie )) a jeszcze wiem na 1000% ze moja najlepsza psiapiolka ma arsenał ciuszków dla Gabrysi a wiecie ona juz nie może doczekac sie malutkiej chyba jeszcze bardziej niż ja!!!
w ciucholandzie. na metce pisze babypinka gdzie kupiłas tę pierwsza bluzeczke ? identycznego zajaczka mam na kocyczku bawełnianym
M
martika311
Gość
Dziewczyny śliczne zakupy:-)
A teraz ja się pochwale swoimi wyczynami,kasa przyszła w końcu to można szalećJuz mam wszystko pokupowane tylko mi zostały kosmetyki dla malej.I gorzej będzie jak się okaże ze pomyłka z płcią to wtedy będzie w różu leżał mały.Ale mam nadziej ze się na usg nie pomylili
Co do pościeli to jest dobra gatunkowa,tylko kolor mi się wydaje jaśniejsza niż na zdjęciu u allegrowicza
Te ciuszki różowe to wyprawka ze szpitala do domu i te buciki chyba się nie ugotuje w nich co dziewczyny
A teraz ja się pochwale swoimi wyczynami,kasa przyszła w końcu to można szalećJuz mam wszystko pokupowane tylko mi zostały kosmetyki dla malej.I gorzej będzie jak się okaże ze pomyłka z płcią to wtedy będzie w różu leżał mały.Ale mam nadziej ze się na usg nie pomylili
Co do pościeli to jest dobra gatunkowa,tylko kolor mi się wydaje jaśniejsza niż na zdjęciu u allegrowicza
Te ciuszki różowe to wyprawka ze szpitala do domu i te buciki chyba się nie ugotuje w nich co dziewczyny
Załączniki
-
030810102158..jpg30,7 KB · Wyświetleń: 53
-
040910151009..jpg24,2 KB · Wyświetleń: 56
-
040910151152..jpg14,4 KB · Wyświetleń: 57
-
040910152425..jpg28,8 KB · Wyświetleń: 58
-
040910151051..jpg22,9 KB · Wyświetleń: 55
-
040910152439..jpg24,6 KB · Wyświetleń: 51
-
040910151139..jpg18,4 KB · Wyświetleń: 57
reklama
martina969
Filipowa mama
Martika ciuszki śliczne :-) a buciki wydaje mi się że nie powinny być za ciepłe;-) w końcu to dopiero maj i też nie wiadomo jaka pogoda będzie a kolor pościeli na twoich zdjęciach ładnie wygląda