reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
A ja dzisiaj odebrałam kolejną paczkę z allegro ciuszków tym razem na rozmiar 62-68 za całe 24 zł z przesyłką :D Wstawiam zdjęcia kilku rzeczy, a oprócz tego były jeszcze spodenki i dwa razy body też śliczne. Wszystkie ciuszki firmy Next, George i Disney :)
dla mnie przebojem z tych ciuszków jest ta dżinsowa sukieneczka z kwiatuszkiem, słodzioooooooooooooooooooooo

czy ktoras z Was moze sie wypowiedziec o produktach firmy lansinoh? dostalam probki i jestem ciekawa czy to cos dobrego. wiem ze probki sa wlasnie po to zeby je przetestowac ale nie uzywalam wczesniej podobnych produktow wiec nie bede miala sensownego porownania. chodzi mi przede wszystkim o wkladki laktacyjne, lanoline do brodawek i chusteczki pielegnacyjne.

Lansinoh » Z mysla o matkach karmiacych piersia

natliak-ja nie pomoge nie znam tej marki wiem ze na brodawki bede uzywac benpanten,mam nadzieje ze sprawdzi sie tak jak za 1 razem

Julinex, Nataliak dzieki z podpowiedź odnosnie pościeli.:tak:

ewelle super te ciuszki,slodziutkie

Natalik nie znam tej firmy wiec nie pomogę

A ja się wkurzyłam. Byłam wczoraj w sklepie dzieciowym i kupiłam paklanki za 4,99 paczka. Myslałam, że zrobiłam interes życia, bo na allegro widziałam najmniej za 5.50, a dzisiaj w Carrefour......za 3.75, albo 3.95, już nie pamiętam dobrze :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nie byłabym zła, ale wzięłam 5 paczek, bo myslę sobie "okazja", to trzeba brać.
Niby kwota różnicy nie jest duża, ale liczy się sam fakt :angry:

ponoć w tesco też poniżej 4 zł kosztują

reklama
Do góry