reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Mam pytanko czy któraś kupowała pościel z drewex-u,dobra jest jakościowo?bo ja mam dylemat.Dla starszego kupowałam z ferretti ale teraz wzory mi się nie podobają. 4 lata temu mieli ladniejsze.

ja mam posciel z drewexu i jakosciowo jest super, na pewno nie bedziesz zawiedziona jesli sie zdecydujesz na zakup i dlugo posluzy.

ooo, nataliak...siema :)

pojad już jest ? :happy:

A ja się wkurzyłam. Byłam wczoraj w sklepie dzieciowym i kupiłam paklanki za 4,99 paczka. Myslałam, że zrobiłam interes życia, bo na allegro widziałam najmniej za 5.50, a dzisiaj w Carrefour......za 3.75, albo 3.95, już nie pamiętam dobrze :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nie byłabym zła, ale wzięłam 5 paczek, bo myslę sobie "okazja", to trzeba brać.
Niby kwota różnicy nie jest duża, ale liczy się sam fakt :angry:

Martika śliczności
Martina obie pościele śliczne, ale chyba wzięłabym tą po lewej
Tiger na pocieszenie powiem Ci że w Smyku widziałam po prawie 9zł, zobacz ile zaoszczędziłaś;-)

.

Julinex piękna ta pościel,można wiedzieć gdzie ją zakupiłaś,czy była w neutralnych kolorach?

Pościel zakupiona na allegro - Glucka - komplet 3 czesciowy - kosztował 95 zł (kolor różowy i niebieski)
W rzeczywistości jest jeszcze ładniejsza niz na zdjęciu i cena bardzo przystepna

A ja dzisiaj odebrałam kolejną paczkę z allegro ciuszków tym razem na rozmiar 62-68 za całe 24 zł z przesyłką :D Wstawiam zdjęcia kilku rzeczy, a oprócz tego były jeszcze spodenki i dwa razy body też śliczne. Wszystkie ciuszki firmy Next, George i Disney :)

Załączniki

• Zdjęcie0186..jpg
    Zdjęcie0186..jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 43
  • Zdjęcie0184..jpg
    Zdjęcie0184..jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 33
  • Zdjęcie0182..jpg
    Zdjęcie0182..jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 39
  • Zdjęcie0183..jpg
    Zdjęcie0183..jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 36
  • Zdjęcie0181..jpg
    Zdjęcie0181..jpg
    18 KB · Wyświetleń: 34
a coz mi pozostało... ty masz pokoik - marzenie dla Frania a Stasiek jak dalej tak pójdzie zamieszka na stercie poremontowego dziadostwa i swoich popakowanych sprzetów... W ten weekend mezu tez nic nie wywiezie do tesciow bo jedziemy do Lodzi na rodzinna impreze...

Kochana, Ty masz jeszcze kilka tygodni w zapasie w porównaniu do mnie, więc na pewno zdążysz!:-) Jakby coś to ekipa ciężarówek na pewno Ci pomoże, nie takie rzeczy potrafią zrobić baby w ciąży, nie?;-)

Shyangel, Martika, Evelle- fajowe ubranka, Shyangel te z aplikacją żaby i zająca rewelacja!:tak:

JustMe melduję, że przewijaki, które zamówiłam są takie jak chciałam czyli z misiem.. nie wiem tylko czy mają te kołeczki blokujące bo towar jest u mamy..

..........nawet nie wiesz jak Ci zazdraszczam!!!:-p Mam nadzieję, że skoro dla Ciebie mieli dwa, to może i jeden dla mnie się znajdzie:-(

reklama
Dziewczyny śliczne zakupy:-)
A teraz ja się pochwale swoimi wyczynami,kasa przyszła w końcu to można szaleć:-DJuz mam wszystko pokupowane tylko mi zostały kosmetyki dla malej.I gorzej będzie jak się okaże ze pomyłka z płcią to wtedy będzie w różu leżał mały.Ale mam nadziej ze się na usg nie pomylili
Co do pościeli to jest dobra gatunkowa,tylko kolor mi się wydaje jaśniejsza niż na zdjęciu u allegrowicza
Te ciuszki różowe to wyprawka ze szpitala do domu i te buciki chyba się nie ugotuje w nich co dziewczyny
Cudna wyprawka a buciki sa boskie!!

martina ja tez nie mogę się zdecydować, a wybieram między tą beżową a taka jeszcze jedną od nich z prosiaczkiem różową :) Obie są piękne!!

Do góry