madziamadzia
Fanka BB :)
Martina ta pierwsza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam pytanko czy któraś kupowała pościel z drewex-u,dobra jest jakościowo?bo ja mam dylemat.Dla starszego kupowałam z ferretti ale teraz wzory mi się nie podobają. 4 lata temu mieli ladniejsze.
Tiger ja tez bylam zdziwiona ak w Auchan zobaczylam paklanki po 3,75 bez promocji a na allegro po 5,50
.
Julinex piękna ta pościel,można wiedzieć gdzie ją zakupiłaś,czy była w neutralnych kolorach?
a coz mi pozostało... ty masz pokoik - marzenie dla Frania a Stasiek jak dalej tak pójdzie zamieszka na stercie poremontowego dziadostwa i swoich popakowanych sprzetów... W ten weekend mezu tez nic nie wywiezie do tesciow bo jedziemy do Lodzi na rodzinna impreze...
JustMe melduję, że przewijaki, które zamówiłam są takie jak chciałam czyli z misiem.. nie wiem tylko czy mają te kołeczki blokujące bo towar jest u mamy..
Cudna wyprawka a buciki sa boskie!!Dziewczyny śliczne zakupy:-)
A teraz ja się pochwale swoimi wyczynami,kasa przyszła w końcu to można szalećJuz mam wszystko pokupowane tylko mi zostały kosmetyki dla malej.I gorzej będzie jak się okaże ze pomyłka z płcią to wtedy będzie w różu leżał mały.Ale mam nadziej ze się na usg nie pomylili
Co do pościeli to jest dobra gatunkowa,tylko kolor mi się wydaje jaśniejsza niż na zdjęciu u allegrowicza
Te ciuszki różowe to wyprawka ze szpitala do domu i te buciki chyba się nie ugotuje w nich co dziewczyny