reklama
N
nataliak
Gość
a co kupilyscie i co polecacie do podawania plynnych lekarstw? my zdecydowalismy sie na silikonowa lyzeczke i kroplomierz, mam nadzieje ze sie sprawdza.
Ja dla kotków stosuję małą strzykawkę 2ml (do dzioba, bez igły). Sprawdza się super a wiadomo, że chętne do jedzenia lekarstw nie są Oby przy maluchu nie była potrzebna...
Dla starszego też pewnie miękka łyżeczka
Dla starszego też pewnie miękka łyżeczka
katagorka20
Fanka BB :)
dziewczyny co sądzicie na temat rożków usztywnianych gabką??bo moja mama chce taki kupic niuni
martina969
Filipowa mama
dziewczyny co sądzicie na temat rożków usztywnianych gabką??bo moja mama chce taki kupic niuni
ja mam jeden rożek taki bez usztywniania,a drugi właśnie z wkładką, ale z tego co wiem co jest to wkładka kokosowa, a jak się sprawdzi to się okaże:-)
N
nataliak
Gość
ale w calym rozku jest gabka czy tylko pod pleckami? mysle ze slabo bedzie przepuszczal powietrze taki rozek nawet jesli gabka bedzie tylko pod pleckami. usztywniany rozek chyba najlepiej kupic z wyjmowanym wkladem kokosowym.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
katagorka20
Fanka BB :)
dzieki ja nie wiem jak jest z ta gabka ,,, a ja tak kupuje jeszcze z wkladem kokosowym .jak babci sie podoba to niech kupi małej ...