reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
ups też mam tą serię NIvea...

może zastosuję sprawdzony Oilatum + parafinka

od czasu do czasu w nadmanganianie potasu i juz... ew. krochmal

u mnie wózeczek i łóżeczko oraz materac wietrzą sie już 1,5 -2 miesięcy:p. Tak samo przewijak, bo strasznie śmierdziała ta ceratka. Prac wózka nie będę, ale też nie wyobrażam sobie włożyc do niego maluszka bez wietrzenia.

Tiger moje łóżeczko jest po Emilce więc uzywane a w przyszłym tygodniu będzie szorowane i wietrzone na balkonie.... oczywiście to tez zadanie M....
ja mam jeszcze za zadanie urodzić....

no to insza inszość ;-)
dlatego pisałam "jeśli nowe" :happy:

Ja już po swoich córach opchnęłam, a takie ładne było. To obecne, które kupiłam też niezłe, nawet w podobnym stylu :tak:

Co do wózka, to ja stelaż mam schowany w pudle, ale wyjmę samą gondolę i niech się wietrzy. To o nią przecież głównie chodzi, prawda?

Muszę jeszcze zakupić karuzelę na łóżeczko jako prezent od teściów. Wybrałam sobie tę:

KARUZELA FISHER PRICE K3799 RAINFOREST+PILOT+BONUS (977894879) - Aukcje internetowe Allegro

Muszę tylko zamówić i odebrać osobiście.
Straszne są różnice w cenach. Mam sklep na osiedlu z zabawkami i kobieta ma taką samą karuzelę za 240 pln :szok: Inny sklep moze mi zamówić ale wystawi cenę ok 200 pln...

Czasami zastanawiam się, na czym to polega, bo przecież nawet hurtownicy muszą zarobić....Są już podróbki Fisher Price???

U tego samego Sprzedawcy od karuzeli kupiłam leżaczek Fisher Price w konkurencyjnej cenie w stosunku do innych sklepów.
O ten:
5000 SPRZEDANYCH LEZACZEK FISHER PRICE L0539 + BON (985986867) - Aukcje internetowe Allegro

Dawno nie wrzucałam zdjęć ciuszkowych, więc wklejam fotki ubranek, jakie dostaliśmy niedpodziewanie od cioci mojego lubego, paczka przyszła tuż przed świętami, więc będę miała dzisiaj jeszcze trochę prania:sorry2: Bardzo mi się podobają, bo wszystko (oprócz kompletu, który na zdjęciu jest jeszcze złożony i pajaca z kubusiem) jest jakby z jednego kompletu i można dowolnie zestawiać:happy:

Załączniki

• DSC09937..jpg
    DSC09937..jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 44
  • DSC09940..jpg
    DSC09940..jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 46
  • DSC09945..jpg
    DSC09945..jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 40
  • DSC09941..jpg
    DSC09941..jpg