reklama
N
nataliak
Gość
w nivea od 1 dni jest taka seria nutri sensitiv.....
NIVEA
z tej serii zel do mycia i plyn do kapieli z oliwka tez sa od pierwszego miesiaca.
martina969
Filipowa mama
ja ma kosmetyki z Hipp-a i na nich piszę że od 1 dnia życia, ale początkowo miałam kupić Nivea i też bym go używała od początku
Tiger moje łóżeczko jest po Emilce więc uzywane a w przyszłym tygodniu będzie szorowane i wietrzone na balkonie.... oczywiście to tez zadanie M....
ja mam jeszcze za zadanie urodzić....
no to insza inszość ;-)
dlatego pisałam "jeśli nowe"
Ja już po swoich córach opchnęłam, a takie ładne było. To obecne, które kupiłam też niezłe, nawet w podobnym stylu
Co do wózka, to ja stelaż mam schowany w pudle, ale wyjmę samą gondolę i niech się wietrzy. To o nią przecież głównie chodzi, prawda?
Muszę jeszcze zakupić karuzelę na łóżeczko jako prezent od teściów. Wybrałam sobie tę:
KARUZELA FISHER PRICE K3799 RAINFOREST+PILOT+BONUS (977894879) - Aukcje internetowe Allegro
Muszę tylko zamówić i odebrać osobiście.
Straszne są różnice w cenach. Mam sklep na osiedlu z zabawkami i kobieta ma taką samą karuzelę za 240 pln Inny sklep moze mi zamówić ale wystawi cenę ok 200 pln...
Czasami zastanawiam się, na czym to polega, bo przecież nawet hurtownicy muszą zarobić....Są już podróbki Fisher Price???
U tego samego Sprzedawcy od karuzeli kupiłam leżaczek Fisher Price w konkurencyjnej cenie w stosunku do innych sklepów.
O ten:
5000 SPRZEDANYCH LEZACZEK FISHER PRICE L0539 + BON (985986867) - Aukcje internetowe Allegro
martina969
Filipowa mama
Mnie ta karuzela też się podoba, no i kolorowa jest:-)
Dawno nie wrzucałam zdjęć ciuszkowych, więc wklejam fotki ubranek, jakie dostaliśmy niedpodziewanie od cioci mojego lubego, paczka przyszła tuż przed świętami, więc będę miała dzisiaj jeszcze trochę prania Bardzo mi się podobają, bo wszystko (oprócz kompletu, który na zdjęciu jest jeszcze złożony i pajaca z kubusiem) jest jakby z jednego kompletu i można dowolnie zestawiać
Załączniki
-
DSC09937..jpg21,8 KB · Wyświetleń: 44
-
DSC09940..jpg17,4 KB · Wyświetleń: 46
-
DSC09945..jpg15,6 KB · Wyświetleń: 40
-
DSC09941..jpg18,6 KB · Wyświetleń: 41
-
DSC09942..jpg24,4 KB · Wyświetleń: 39
-