reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Dawno nie wrzucałam zdjęć ciuszkowych, więc wklejam fotki ubranek, jakie dostaliśmy niedpodziewanie od cioci mojego lubego, paczka przyszła tuż przed świętami, więc będę miała dzisiaj jeszcze trochę prania:sorry2: Bardzo mi się podobają, bo wszystko (oprócz kompletu, który na zdjęciu jest jeszcze złożony i pajaca z kubusiem) jest jakby z jednego kompletu i można dowolnie zestawiać:happy:

piękne , słodziutkie..... nasza mala dostała tez "na zajączka" sukienusie z leginsami od przyszłej cioci :)

reklama
To pozwólcie dziewczyny, ze ja się pochwalę moimi zakupami. To oczywiście nie wszystko ale to moje perełki :-) A raczej dla mojej perełki :-p

Załączniki

• Zdjęcie0152..jpg
    Zdjęcie0152..jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 34
  • Zdjęcie0161..jpg
    Zdjęcie0161..jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 32
  • Zdjęcie0164..jpg
    Zdjęcie0164..jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 30
  • Zdjęcie0147..jpg
    Zdjęcie0147..jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 32
  • Zdjęcie0170..jpg
    Zdjęcie0170..jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 33
  • Zdjęcie0156..jpg
    Zdjęcie0156..jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 32
  • Zdjęcie0165..jpg
    Zdjęcie0165..jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 30
  • Zdjęcie0158..jpg
    Zdjęcie0158..jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 37
  • Zdjęcie0169..jpg
    Zdjęcie0169..jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 31
  • Zdjęcie0153..jpg
    Zdjęcie0153..jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 32
Cd. Fotki trochę kiepskiej jakości ale robiłam telefonem :-)

Załączniki

• Zdjęcie0166..jpg
    Zdjęcie0166..jpg
    19 KB · Wyświetleń: 31
  • Zdjęcie0162..jpg
    Zdjęcie0162..jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 27
  • Zdjęcie0157..jpg
    Zdjęcie0157..jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 31
  • Zdjęcie0123..jpg
    Zdjęcie0123..jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 31
  • Zdjęcie0154..jpg
    Zdjęcie0154..jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 27
justme5 i evelle ciuszki sa super, az mam ochote jeszcze cos kupic ;P ale to byloby przegiecie, w poniedzialek udalo nam sie zrobic selekcje rozmiarow 56-68 i finalnie zostalo tyle ze jakims cudem na scisk zmiescilo sie wszystko w jednej komodzie ;)

Dziewczyny ależ śliczne te ubranka...
ja obiecałam M że narazie nie będę juz kupowała ale strasznie ciężko mi sie oprzeć takim cudeńkom...

nie kupowałam narazie karuzeli i bujaczka... zobaczymy cóz maluch dostanie w prezencie bo narazie wszyscy się pytaja co kupic ale zobaczymy jak będzie naprawdę...

u nas rodzina malza ma juz powiedziane ze zadnych rzeczowych prezentow, tylko kasa i sa jak najbardziej za. wiadomo ze dla nas tak bedzie lepiej bo kupimy wtedy to co naprawde bedzie potrzebne, chocby mialy to byc pieluchy. a na moich rodzicow to juz w ogole nie licze, poradzimy sobie bez nich i do tego bedzie mniej nerwow :) zastanawiam sie czego my jeszcze potrzebujemy dla malej ale chyba wszystko juz jest, lacznie z karuzelka i lezaczkiem, mata bedzie w maju bo znajoma ma nam odsprzedac. wychodzi na to ze jesli nie bedzie problemow zdrowotnych ani z karmieniem piersia to bedziemy wydawac kase tylko na pieluchy i chusteczki i to tez dopiero gdzies od czerwca bo mamy zapas. potem sporadycznie jakies kosmetyki i za pare miesiecy sloiczki, kolejne zabawki no i ciuszki w wiekszych rozmiarach.

reklama
Dawno nie wrzucałam zdjęć ciuszkowych, więc wklejam fotki ubranek, jakie dostaliśmy niedpodziewanie od cioci mojego lubego, paczka przyszła tuż przed świętami, więc będę miała dzisiaj jeszcze trochę prania:sorry2: Bardzo mi się podobają, bo wszystko (oprócz kompletu, który na zdjęciu jest jeszcze złożony i pajaca z kubusiem) jest jakby z jednego kompletu i można dowolnie zestawiać:happy:
śliczne ciuszki i rzeczywiście fajnie bo można je dowolnie zestawiać

Do góry