reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

zadam głupie pytanie ;p ale wybaczcie jak na 21 lat i na pierwsze dziecko i tak mało głupich pytań zadaje :-) otóż ile pampersów 1 kupujecie? Bo ja kupiłam na razie 1 opakowanie new born 1 i nie wiem czy kupować już jumbopacki 2 czy jak... wybaczcie .... :-)

reklama
Ja też kupiłam jedną paczke tych 1,później dokupię jak zobaczę jakie duze będzie dziecko.Jak będzie dość duży to kolejne już będą 2.

zadam głupie pytanie ;p ale wybaczcie jak na 21 lat i na pierwsze dziecko i tak mało głupich pytań zadaje :-) otóż ile pampersów 1 kupujecie? Bo ja kupiłam na razie 1 opakowanie new born 1 i nie wiem czy kupować już jumbopacki 2 czy jak... wybaczcie .... :-)
ja kupiłam 1 paczkę pampers i 1 paczkę hugges jeśli braknie to wtedy dokupie

NIe kupujcie wiecej niz 1 paczkę Newbornów 1 - wystarczy.. a jak nie to przeciez mąż podjedzie i dokupi w razie by co...

ja sie zaopatrzyłam w 2 butelki Sab Simplex - mąz poprosił kolegę z pracy, ze jak jechał do Polski - do nich do firmy, to zeby kupił mu w niemieckiej aptece
i już je mam w domku... :)

A ja dzisiaj nareszcie zamówiłam ten zestaw z laktatorem.Byłam rano w smyku i się okazało że ja źle popatrzyłam i ten na allegro jednak taniej wychodzi.Odpisali mi że już relizują zamówienie więc liczę jutro na przesyłkę :tak:.

Ja podobnie jak dziewczyny już pisały, kupiłam jedną paczkę pampers 1 i dwa jumbopacki rozmiaru 2. Jakby potrzeba było jeszcze tych rozmiaru 1 to małż dokupi najwyżej :)

Koleżanki córcia była taka duża, że 1 zużyła 6 szt, bo wszystko z pieluszki wylatywało. Nie wiedziała co jest grane. Myślała, ze pieluszki do dupy, a okazało się, ze dzieć duży i kupiła 2 i po problemie :)

hej dziewczyny:)
dostałyśmy wczoraj od babci sliczny rożek usztywniany kokosem taki kremowy z aplikacja na boku jakis misio:) z falbanką śliczny taki delikatny...i tez kocyk taki milusi tezaki kremik z misiem wyhaftowanym:)
a także taką mini kurteczkę na wyjście ze szpitala np i komplecik pólspiochy plus bluzeczka biało szare delikatne paski ze sloniem:) babcia nas obdarowała wczoraj :))

reklama
Ja mam tylko pieluszki nr2.... są od 3kg więc będą akuratne....

Julienx u mnie tez juz stoja 2 buteleczki Sab Simplex.... i w dodatku za darmo bo dostałam w prezencie....

Do góry