reklama
ogolnie avent to na pewno dobry wybor
aga jesli chodzi o parasolki to nie mam pojecia w jaki sposob producenci tych uniwersalnych to robia ale do kazdego wozka sie znajduje nie dosc ze praktycznie w identycznym kolorze to czesto nawet z takiego samego materialu jak tapicerka wozka. jak bylismy bryke zamawiac to z ciekawosci zerknelam na parasolki uniwersalne i znalazla sie wsrod nich idealnie nam pasujaca wlasnie i kolorem i materialem co jest o tyle dziwne ze naszego wozka nie maja tam w normalnej sprzedazy a tylko na zamowienie.
możliwe, ale jak na allegro patrzę to jst kolor czerwony, a mój wózek to malina z czarnym i boję się zeby własnie róznicy nie było..
a idąc do sklepu wezmę np. torbę od wózka i porównam..widziałam fajną parasolkę na allegro i tanią bo chyba 25 zł czerwono- czarną, ale własnie obawiam się czy to będzie taka czerwień jak wózek i chyba boję się ryzykować..
Ania.K
Fanka BB :)
Rozmiar 68
- czarne spodenki w kwiatki - 3 zł
- sztruksowa sukienka - 7 zł
- czerwona bluzeczka - 2,50 zł
- czerwona sukienka z białymi wzorami - 3 zł
- biała bluzeczka - 2,50 zł
- sztruksowe spodnie - 6 zł
- bluzeczka z guziczkami - 2 zł
- spodenki w paski z misiem - 6 zł
- spodenki w paski z małpką - 6 zł
- czarne spodenki w kwiatki - 3 zł
- sztruksowa sukienka - 7 zł
- czerwona bluzeczka - 2,50 zł
- czerwona sukienka z białymi wzorami - 3 zł
- biała bluzeczka - 2,50 zł
- sztruksowe spodnie - 6 zł
- bluzeczka z guziczkami - 2 zł
- spodenki w paski z misiem - 6 zł
- spodenki w paski z małpką - 6 zł
Tak jak pisały dziewczyny wózek jest dobrze wywietrzyć bo śmierdzą strasznie, a i łózeczku tez sie wietrzenie przydano tak z wozkiem nie trzeba sie spieszyc ale nasz ma byc w zestawie z fotelikiem a bez niego nam małej nie wypisza do domu takie wymogi... a nie bede dwa razy kupowac łozeczko kupi dziadek z babcia jak juz sie mala urodzi ale musze zamowic wczesniej ta posciel na allegro żeby ja uprac itd
Juz dawno:-)a macie już łóżeczka rozłożone?? Bo ja myślałam tak za dwa tygodnie już rozłożyć
Parasolkii tez mi brakuje, ale to pewnie jak bede na spacerku to zajade bryka i cos wybiorea idąc do sklepu wezmę np. torbę od wózka i porównam..widziałam fajną parasolkę na allegro i tanią bo chyba 25 zł czerwono- czarną, ale własnie obawiam się czy to będzie taka czerwień jak wózek i chyba boję się ryzykować..
U mnie łóżeczko zostanie rozłożone podczas mojego pobytu w szpitalu... wszystko jest w domu więc tatuś niech też ma chwilę wykazania się....
Alutka, nie chcę się mądrzyć, ale jeśli masz nowiutkie łóżeczko, to lepiej gdyby zostało rozlożone na min. 2 tyg. przed położeniem w nim bobaska.
Niech sie dobrze wywietrzy z różnej chemii stosowanej przy zabezpieczaniu go itp. (lakier np)
nataliak, właśnie mi przypomniałaś, że przecież trzeba tez się zająć fotelikiem. Prać, czy nie prać, oto jest pytanie, hmmm. Mam nowy i jeszcze nie stoi rozłożony. Sprawdziłam tylko czy wszystko jest z nim ok i z powrotem do pudła.
A i wózek już niebawem zamierzam wietrzyć, a może coś jeszcze ze środka przepiorę.
N
nataliak
Gość
ja fotelik i lezaczek piore bo kupilam/dostalam uzywane.
wozek warto kupic wczesniej chociazby z tego powodu ze czesto wnetrze gondoli wymaga prania a poza tym caly wozek wypadaloby wywietrzyc bo po wyjeciu z folii zwykle smierdza cala ta fabryczna chemia itd.
zgadzam się, nasz już 2 tydzień się wietrzy, na początku śmierdział cały pokój, teraz tylko troszkę śmierdzi jak się nachylę i powącham z bliska. Niemniej na pewno nie wsadziłaym do niego juniora zaraz po urodzeniu....
a macie już łóżeczka rozłożone?? Bo ja myślałam tak za dwa tygodnie już rozłożyć
U nas łóżeczko rozłożone już dawno, z tego samego powodu co inne meble i wózek- żeby utlenił się ten chemiczny smrodek. Ciągle wietrzę pokój i chyba już jest OK. W połowie miesiąca ma przyjść dywan, to chyba będę go trzymać na balkonie:-)
Chcieliśmy kupić dzisiaj materacyk w Świecie Dziecka na Targówku, ale okazało się że nie mają akurat tych, które chcemy, będą dopiero za tydzień- mam nadzieję, że też zdążę go wywietrzyć zanim junior się na nim ułoży;-)
reklama
N
nataliak
Gość
my w piatek kupilismy przewijak, ten nakladany na lozeczko i wyobrazcie sobie ze nawet to wymagalo wietrzenia przez dobe bo smierdzial nieziemsko po odfoliowaniu!