reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
ogolnie avent to na pewno dobry wybor :)

aga jesli chodzi o parasolki to nie mam pojecia w jaki sposob producenci tych uniwersalnych to robia ale do kazdego wozka sie znajduje nie dosc ze praktycznie w identycznym kolorze to czesto nawet z takiego samego materialu jak tapicerka wozka. jak bylismy bryke zamawiac to z ciekawosci zerknelam na parasolki uniwersalne i znalazla sie wsrod nich idealnie nam pasujaca wlasnie i kolorem i materialem co jest o tyle dziwne ze naszego wozka nie maja tam w normalnej sprzedazy a tylko na zamowienie.

możliwe, ale jak na allegro patrzę to jst kolor czerwony, a mój wózek to malina z czarnym i boję się zeby własnie róznicy nie było..
a idąc do sklepu wezmę np. torbę od wózka i porównam..widziałam fajną parasolkę na allegro i tanią bo chyba 25 zł czerwono- czarną, ale własnie obawiam się czy to będzie taka czerwień jak wózek i chyba boję się ryzykować..

Rozmiar 68

- czarne spodenki w kwiatki - 3 zł
- sztruksowa sukienka - 7 zł
- czerwona bluzeczka - 2,50 zł
- czerwona sukienka z białymi wzorami - 3 zł
- biała bluzeczka - 2,50 zł
- sztruksowe spodnie - 6 zł
- bluzeczka z guziczkami - 2 zł
- spodenki w paski z misiem - 6 zł
- spodenki w paski z małpką - 6 zł

no tak z wozkiem nie trzeba sie spieszyc ale nasz ma byc w zestawie z fotelikiem a bez niego nam małej nie wypisza do domu:) takie wymogi... a nie bede dwa razy kupowac :) łozeczko kupi dziadek z babcia jak juz sie mala urodzi ale musze zamowic wczesniej ta posciel na allegro żeby ja uprac itd
Tak jak pisały dziewczyny wózek jest dobrze wywietrzyć bo śmierdzą strasznie, a i łózeczku tez sie wietrzenie przyda:)

a macie już łóżeczka rozłożone??:) Bo ja myślałam tak za dwa tygodnie już rozłożyć:)
Juz dawno:-)

a idąc do sklepu wezmę np. torbę od wózka i porównam..widziałam fajną parasolkę na allegro i tanią bo chyba 25 zł czerwono- czarną, ale własnie obawiam się czy to będzie taka czerwień jak wózek i chyba boję się ryzykować..
Parasolkii tez mi brakuje, ale to pewnie jak bede na spacerku to zajade bryka i cos wybiore:tak:

U mnie łóżeczko zostanie rozłożone podczas mojego pobytu w szpitalu... wszystko jest w domu więc tatuś niech też ma chwilę wykazania się....

Alutka, nie chcę się mądrzyć, ale jeśli masz nowiutkie łóżeczko, to lepiej gdyby zostało rozlożone na min. 2 tyg. przed położeniem w nim bobaska.
Niech sie dobrze wywietrzy z różnej chemii stosowanej przy zabezpieczaniu go itp. (lakier np)

nataliak, właśnie mi przypomniałaś, że przecież trzeba tez się zająć fotelikiem. Prać, czy nie prać, oto jest pytanie, hmmm. Mam nowy i jeszcze nie stoi rozłożony. Sprawdziłam tylko czy wszystko jest z nim ok i z powrotem do pudła.

A i wózek już niebawem zamierzam wietrzyć, a może coś jeszcze ze środka przepiorę.

Tiger moje łóżeczko jest po Emilce więc uzywane a w przyszłym tygodniu będzie szorowane i wietrzone na balkonie.... oczywiście to tez zadanie M....
ja mam jeszcze za zadanie urodzić....

wozek warto kupic wczesniej chociazby z tego powodu ze czesto wnetrze gondoli wymaga prania a poza tym caly wozek wypadaloby wywietrzyc bo po wyjeciu z folii zwykle smierdza cala ta fabryczna chemia itd.

:tak: zgadzam się, nasz już 2 tydzień się wietrzy, na początku śmierdział cały pokój, teraz tylko troszkę śmierdzi jak się nachylę i powącham z bliska. Niemniej na pewno nie wsadziłaym do niego juniora zaraz po urodzeniu....

a macie już łóżeczka rozłożone??:) Bo ja myślałam tak za dwa tygodnie już rozłożyć:)

U nas łóżeczko rozłożone już dawno, z tego samego powodu co inne meble i wózek- żeby utlenił się ten chemiczny smrodek. Ciągle wietrzę pokój i chyba już jest OK. W połowie miesiąca ma przyjść dywan, to chyba będę go trzymać na balkonie:-)

Chcieliśmy kupić dzisiaj materacyk w Świecie Dziecka na Targówku, ale okazało się że nie mają akurat tych, które chcemy, będą dopiero za tydzień- mam nadzieję, że też zdążę go wywietrzyć zanim junior się na nim ułoży;-)

reklama
my w piatek kupilismy przewijak, ten nakladany na lozeczko i wyobrazcie sobie ze nawet to wymagalo wietrzenia przez dobe bo smierdzial nieziemsko po odfoliowaniu!

Do góry