reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Dziewczyny wy to szalejecie z z zakupami,śliczne zakupy robicie.
Ja dopiero dzisiaj pierwszy zakup zrobiłam przez allegro
6 elementowa pościel PROMOCJA**BABY-RAJ**120X90 (972825677) - Aukcje internetowe Allegro wzór 039 i jeszcze rożek do tego w tym samym kolorze
I się zastanawiam nad ta poduszka klin,może dziewczyny które maja dzieci może się wypowiedzą czy dobra ona jest.Bo jak czytałam fora to niby dziecko się zsuwa z niej?

reklama
Zwracam się z prośbą do dziewczyn, które zakupiły łóżeczka turystyczne - napiszcie proszę u kogo kupowałyście, ewentualnie jaka firma bo nie mogę się zdecydować jakie kupić, a wiem, że będę go potrzebowała na 100% ;-)

Boże wy już wszystko macie , a ja jeszcze prawie nic :( Niby wszystko już wybrane, ale ja nadal zwlekam, bo pieniążki dopiero w połowie kwietnia będę na to wszystko miała :( Żebym tylko zdążyła wszystko kupić. Nawet do torby na dobrą sprawę jeszcze nic nie mam. Nie wspominając o wózku, który już wybrany (ale babcia obiecała na to kaske więc czekam) i meblach (obiecał dziadek, nawet dał już zaliczke). Jedną butelkę mam, kocyk i ciuszki a poza tym nic :(

Boże wy już wszystko macie , a ja jeszcze prawie nic :( Niby wszystko już wybrane, ale ja nadal zwlekam, bo pieniążki dopiero w połowie kwietnia będę na to wszystko miała :( Żebym tylko zdążyła wszystko kupić. Nawet do torby na dobrą sprawę jeszcze nic nie mam. Nie wspominając o wózku, który już wybrany (ale babcia obiecała na to kaske więc czekam) i meblach (obiecał dziadek, nawet dał już zaliczke). Jedną butelkę mam, kocyk i ciuszki a poza tym nic :(

hej nie martw sie mam tak samo:) oprocz ciuszków na poczatek dla małej nie mamy nic aha jeszcze kilka butelek , smoczki i duzooo chusteczek dla maluszka pampersa:) i jakies drobne kosmetyki:)
a reszte ciagle zwlekam nie wiem czemu mam jakis tsrach przed kupowaniem tych grubszych rzeczy.. tzn wozek lozeczko posciel itd mam wybrane ale nie wiem czemu boje sie kupic juz... wozek musze zamowic po 15 bo trzeba czekac na niego z 3 tyg.

no tak z wozkiem nie trzeba sie spieszyc ale nasz ma byc w zestawie z fotelikiem a bez niego nam małej nie wypisza do domu:) takie wymogi... a nie bede dwa razy kupowac :) łozeczko kupi dziadek z babcia jak juz sie mala urodzi ale musze zamowic wczesniej ta posciel na allegro żeby ja uprac itd

reklama
wozek warto kupic wczesniej chociazby z tego powodu ze czesto wnetrze gondoli wymaga prania a poza tym caly wozek wypadaloby wywietrzyc bo po wyjeciu z folii zwykle smierdza cala ta fabryczna chemia itd.

Do góry