reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Wonka - fajne te staniki, wyglądają całkiem zgrabnie :-)
Ja tam nie wiem, jak to będzie z tym karmieniem ale wiem, że na pewno moje ukochana bielizna z intimmissimi nie za bardzo nadaje się do karmienia (brak rozpięc z przodu no i są raczej usztuwniane) . A innej nie lubię i nawet nie szukam.
Mam 3 sztuki karmników całkiem zgrabnych, które ok wyglądają więc już nie będe kombinować, te 2 dodatkowe obrzydlistwa zastosuję jedynie w szpitalu lub domowych pieleszach..

reklama
Wonka, dziecko jest glodne srednio co 4 godziny, a wiec jak masz gosci wieczorem, no to gora dwa razy bys wyszla. I nie trwa to dlugo, takze w tej samotni krotko bys byla. I np. ja wole karmic na lezaco, wylozyc sie i relaks. A jezeli na siedzaco to w miekkim fotelu. Nie bardzo widzi mi sie robic to na ogrodowym krzesle, czy lezaku. Nie wiem, ale dla mnie kupno tych karmnikow to zbedny wydatek na cos malo atrakcyjnego. A barbec w dobrym towarzystwie moj maz tez lubi, jak wszyscy z Karaibow, taki regionalny zwyczaj mocno zakorzeniony w ich kulturze, to akurat bardziej niz gdzie indziej u nich w modzie jest.

A karmnikow nie odradzam, jezeli uwazacie za praktyczne i ze sie wam przydadza. To jest tylko moje takie zdanie.

Ostatnia edycja:
Ja tam nie wiem, jak to będzie z tym karmieniem ale wiem, że na pewno moje ukochana bielizna z intimmissimi nie za bardzo nadaje się do karmienia (brak rozpięc z przodu no i są raczej usztuwniane) . A innej nie lubię i nawet nie szukam.
..
Ja mam mały cyc i w intimmissimi kupuję miękkie, ale szkoda mi ich będzie do karmienia. Mam po prostu dwa sportowe z atlantica, które super sprawdziły się przy Jagodzie i teraz też je będę męczyć:tak::-D

zrobilismy dzis male zakupki, juz tylko kilka rzeczy zostalo na tej niekonczacej sie liscie. nabylismy pampersy new baby dwojeczki 94szt za 49,99zl, chusteczki nivea baby sensitive 4pak za 23,99, kremik na kazda pogode z nivea baby, szczotke do wlosow i grzebien z canpola oraz przewijak. dla mnie kapcie do szpitala ;)

reklama
Do góry