reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
bali body to taka koszulka zapinana w kroku na krótki lub długi rękaw,:-)
śpioszki to takie jakby spodnie na szelkach, ;-)
a pajacyk cały zabudowany, tu masz fotki :-)
body: body dziecięce - Szukaj w Google

śioszki : śpioszki - Szukaj w Google

pajacyki pajacyki dla niemowląt - Szukaj w Google

dzięki Aga, zaraz zrobię przeszeregowanie kolejny raz, chyba cienkich kaftaników/ koszulek mi brakuje, kaftaniki i koszulki to to samo, co?
ale mnie wzięło, estragon mnie nastraszyła ;)

dzięki Aga, zaraz zrobię przeszeregowanie kolejny raz, chyba cienkich kaftaników/ koszulek mi brakuje, kaftaniki i koszulki to to samo, co?
ale mnie wzięło, estragon mnie nastraszyła ;)

hmmm kaftanik to taki jakby zakładany kopertowo lub zapinany z przodu na zatrzaski/ guziczki, a koszulkę przez głowę zakładasz

A po co w łóżeczku opuszczany bok?:confused: Jak dzidzi małe to i tak górą wyciągasz, a jak zaczyna samo wyłazić to i tak mu przecież nie zostawisz opuszczonego boku, bo może wypaść. Właśnie szczebelki się wyciąga, wtedy wyłazi bezpieczne, a nie spada:tak:

A po co w łóżeczku opuszczany bok?:confused: Jak dzidzi małe to i tak górą wyciągasz, a jak zaczyna samo wyłazić to i tak mu przecież nie zostawisz opuszczonego boku, bo może wypaść. Właśnie szczebelki się wyciąga, wtedy wyłazi bezpieczne, a nie spada:tak:

żeby nie nadwyrężać pleców? /bo my starzy jesteśmy hehe/

ale to zadna roznica dla kregoslupa czy bok lozeczka jest opuszczany czy nie bo i tak sie musisz schylic do wysokosci na ktorej jest materac a nie bok.

czesto ten sam model lozeczka ma dwie wersje: z opuszczanym bokiem ALBO z szuflada, bez mozliwosci wyboru obu a funkcjonalniejsze jest oczywiscie z szuflada :)

reklama
He, a ja teraz pobuszowalam troche po necie i kupilam takie lozeczko, w carrefour w promocji, ze 170 przecenione na 99 euro, bo jakos nie chce mi sie w wyremontowanym pokoju, gdzie wszystko jest nowe wstawiac mebelkow po starszym. Nowy dzidzius i nowe mebelki musza byc. Jest to lozeczko drewniane "Little pets", firmy Alibaby. Ostatnie na tej stronce przecenione o 41%, a wiec musialam skorzystac z takiej okazji. Dokupie tylko do niego taka sama komode z przewijakiem, a szafa nie jest potrzebna, bo mamy w tym pokoju taka duza szafe lustrzana wbudowywana w sciane. Jak juz dojdzie do nas i zlozymy mebelki, to wstawie fotki pokoju w odpowiednim watku.

Lits bébé - La chambre - PUERICULTURE - Carrefour.fr

Do góry