reklama
bali body to taka koszulka zapinana w kroku na krótki lub długi rękaw,:-)
śpioszki to takie jakby spodnie na szelkach, ;-)
a pajacyk cały zabudowany, tu masz fotki :-)
body: body dziecięce - Szukaj w Google
śioszki : śpioszki - Szukaj w Google
pajacyki pajacyki dla niemowląt - Szukaj w Google
dzięki Aga, zaraz zrobię przeszeregowanie kolejny raz, chyba cienkich kaftaników/ koszulek mi brakuje, kaftaniki i koszulki to to samo, co?
ale mnie wzięło, estragon mnie nastraszyła
dzięki Aga, zaraz zrobię przeszeregowanie kolejny raz, chyba cienkich kaftaników/ koszulek mi brakuje, kaftaniki i koszulki to to samo, co?
ale mnie wzięło, estragon mnie nastraszyła
hmmm kaftanik to taki jakby zakładany kopertowo lub zapinany z przodu na zatrzaski/ guziczki, a koszulkę przez głowę zakładasz
A po co w łóżeczku opuszczany bok? Jak dzidzi małe to i tak górą wyciągasz, a jak zaczyna samo wyłazić to i tak mu przecież nie zostawisz opuszczonego boku, bo może wypaść. Właśnie szczebelki się wyciąga, wtedy wyłazi bezpieczne, a nie spada
A po co w łóżeczku opuszczany bok? Jak dzidzi małe to i tak górą wyciągasz, a jak zaczyna samo wyłazić to i tak mu przecież nie zostawisz opuszczonego boku, bo może wypaść. Właśnie szczebelki się wyciąga, wtedy wyłazi bezpieczne, a nie spada
żeby nie nadwyrężać pleców? /bo my starzy jesteśmy hehe/
N
nataliak
Gość
ale to zadna roznica dla kregoslupa czy bok lozeczka jest opuszczany czy nie bo i tak sie musisz schylic do wysokosci na ktorej jest materac a nie bok.
ale to zadna roznica dla kregoslupa czy bok lozeczka jest opuszczany czy nie bo i tak sie musisz schylic do wysokosci na ktorej jest materac a nie bok.
PRZEKONANY OSTATECZNIE, kupujemy to łóżeczko Klupś z żyrafką, booooooskie
N
nataliak
Gość
czesto ten sam model lozeczka ma dwie wersje: z opuszczanym bokiem ALBO z szuflada, bez mozliwosci wyboru obu a funkcjonalniejsze jest oczywiscie z szuflada
reklama
He, a ja teraz pobuszowalam troche po necie i kupilam takie lozeczko, w carrefour w promocji, ze 170 przecenione na 99 euro, bo jakos nie chce mi sie w wyremontowanym pokoju, gdzie wszystko jest nowe wstawiac mebelkow po starszym. Nowy dzidzius i nowe mebelki musza byc. Jest to lozeczko drewniane "Little pets", firmy Alibaby. Ostatnie na tej stronce przecenione o 41%, a wiec musialam skorzystac z takiej okazji. Dokupie tylko do niego taka sama komode z przewijakiem, a szafa nie jest potrzebna, bo mamy w tym pokoju taka duza szafe lustrzana wbudowywana w sciane. Jak juz dojdzie do nas i zlozymy mebelki, to wstawie fotki pokoju w odpowiednim watku.
Lits bébé - La chambre - PUERICULTURE - Carrefour.fr
Lits bébé - La chambre - PUERICULTURE - Carrefour.fr