reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

2pak za 80zl o ile dobrze pamietam. nic szczegolnego ale przynajmniej wygladaja na takie ze jak rozmiar okaze sie ciut wiekszy/mniejszy to tez beda ok.

reklama
Ja narazie mam tez dwa staniki do karmienia... jak będzie potrzeba to dokupię...

wczoraj kupiłam w Intermarche pampersy, też są na promocji z chusteczkami gratis... widziałam tez te w Tesco i chyba sie skusimy tyle że u nas były dopiero od rozmiaru 3 czyli od 4kg...

Dziewczyny - ILE POTRZEBA BIUSTONOSZY DO KARMIENIA? Przy założeniu, ze karmimy dzidziusia cały czas piersią?
jak myslicie?

ja narazie kupiłam 1 taki lepszy - na allegro sprzedawca jak dobrze pamiętam to amazonka. dodatkowo za darmi zwężyli mi obwód pod biustem, bo mają w ofercie od 75, wieć spoko. i mam 2 takie zwykłe- do szpitala i ewentualnie na noc..
bo nie wiem jak się zmienią piersi pod wpływem pokarmu, ewentualnie po porodzie kupie jeszcze

Ostatnia edycja:
Elwiwas, misie na pościeli wymiatają :-) śliczne

potwierdzam:-):-)

ja też kupiłam śliczny rożek z Glueck...
ale dalszych sił na jakieś kupowanie mi brak...
ostatnio w aptece prawie 400 PLN wydałam... i pewnie to nie wszytsko.. nie wiem czy ja tak dużo kupilam czy po prostu w tym naszym "dupnym" miescie tak drogo.....

ale za to we wrocku sobie fajne ciuszki kupiłam.. fakt ze tylko dwa (sukieneczka i bluzka nietoperz).. ale spokojnie po ciąży będzie giciorek.. piękne kroje i materiał lejący... i takie kobiece....

PRZEŚLIJCIE MI JAKIEŚ POZYTYWNE FLUIDY, BO OSTATNIO NA NIC JUŻ SIŁY NIE MAM.. A CZUJĘ ŻE TO DOPIERO TEJ MOJEJ NIEMOCY POCZĄTEK...:szok::szok:

reklama
Do góry