reklama
Estragon ja kupiłam na allegro i są ok, prałam 2 razy ale samych pieluch to sie chyba nie opłaca zamawiać..mam pytanko
gdzie kupujecie pieluszki tetrowe????
bo ja właśnie uprałam swoje i zrobiły się szmatki całe poszczępione, po całym mieszkaniu fruwają nitki, jakaś totalna masakra...
Oleśka czadowe te pościele, ja to bym wzięła krecika ale dla siebie
tez kupiłam na allegro i też od justineX taką paczkę 10 sztuk, już prałam i nic się z nimi nie działomam pytanko
gdzie kupujecie pieluszki tetrowe????
bo ja właśnie uprałam swoje i zrobiły się szmatki całe poszczępione, po całym mieszkaniu fruwają nitki, jakaś totalna masakra...
N
nataliak
Gość
ja tetrowki kupilam w kerfurze. paczka 10szt za 16zl. wlasnie sa po praniu i maja sie calkiem niezle, zabieram sie za ich prasowanie.
śliczne!Dzisiaj przysłali mi dwie zamówione pościelki dla Jagodzi...
Są przeurocze...
ja pościeli tez nie kupuje, jakoś wydaje mi się zbędna
ja też przynajmniej narazie nie kupuję, mały będzie miał śpiworek do spania i starczy, zobaczymy na jesien :-)
malina29
Mama debiutująca
Wiecie co, no ja też zastanawiałam się nad pościelą do wózka, ta z linku Baby-Raj jest naprawdę śliczna. Ale doszłam do wniosku, ze na lato to chyba niespecjalnie mi się przyda, mam kocyki, rożki i chyba to zupełnie wystarczy. Jesienią rzeczywiście mogłoby się przydać, no ale jak moja Młoda będzie już wtedu w spacerówie śmigać, to chyba już nie zdąży mi się w takiej pościeli powylegiwać..
reklama
Wiecie co, no ja też zastanawiałam się nad pościelą do wózka, ta z linku Baby-Raj jest naprawdę śliczna. Ale doszłam do wniosku, ze na lato to chyba niespecjalnie mi się przyda, mam kocyki, rożki i chyba to zupełnie wystarczy. Jesienią rzeczywiście mogłoby się przydać, no ale jak moja Młoda będzie już wtedu w spacerówie śmigać, to chyba już nie zdąży mi się w takiej pościeli powylegiwać..
ja tez uważam, ze to zakup bez sensu. Antos tez urodził sie w maju... uzywałam lekkiego kocyka, a latem to juz wogole nakrywałam flanelową pieluszką... wystarczyło... jesienią i zimą byl juz w spacerówce ...