reklama
madziamadzia
Fanka BB :)
Tysia123 ja kupiłam pościel do wózka z wypełnieniem, tj cieniutką poduszeczkę i do przykrycia cieniutką kołderkę, coś takiego: KOMPLET DO WÓZKA*4 el. **BABY-RAJ **eksluzywna (966273394) - Aukcje internetowe Allegro
Ostatnio też szukałam czegoś na dno wózka i znalazłam tylko jakieś cienkie materacyki i stwierdziłam, że na dno włożę ceratkę i na nią kocyk, a latem, jak będzie za gorąco na kołderkę (chociaż ta kołderka jest praktycznie grubości kocyka), to malutką przykryję cienkim kocykiem ;-)
Ostatnio też szukałam czegoś na dno wózka i znalazłam tylko jakieś cienkie materacyki i stwierdziłam, że na dno włożę ceratkę i na nią kocyk, a latem, jak będzie za gorąco na kołderkę (chociaż ta kołderka jest praktycznie grubości kocyka), to malutką przykryję cienkim kocykiem ;-)
N
nataliak
Gość
a nie masz na dnie gondoli materacyka? w wiekszosci wozkow juz jest cos takiego.
madziamadzia
Fanka BB :)
Wózka jeszcze nie kupiliśmy ;-) Ostateczny wybór i kupno czeka na kwiecieńa nie masz na dnie gondoli materacyka? w wiekszosci wozkow juz jest cos takiego.
ja nie kupuję,Czy kupujecie pościel do wózka??? Mozna znalezc cale komplety - poduszeczka, kolderka, przescieradlo. Ale to chyba dla tych którzy planuja zeby dziecko spalo w wóżku w domu ? sama juz nie wiem...
Jak idzie sie na spacer to raczej nie w poscieli? Ale z drugiej strony przescieradlo by sie przydalo, a samych przescieradel do wozkow nie widzialam ;/ jejku, zielona jestem w tym temacie ;/
N
nataliak
Gość
Wózka jeszcze nie kupiliśmy ;-) Ostateczny wybór i kupno czeka na kwiecień
no to pewnie bedziesz miala taki materacyk a posciel do wozka kupimy za jakis czas z mysla o jesieni, chyba ze wczesniej bedziemy cierpiec na nadmiar gotowki
Ja mam zagwozdkę - gondolka ma pasy bezpieczeństwa dla maleństwa idące przez materacyk (można jej używać zamiast fotelika ma atest, aczkolwiek wiadomo, fotelik bezpieczniejszy).
Prześcieradło z dziurkami jest w komplecie ale by się przydało na wymianę. Może zrobię dziury?
Przykrywać będę pieluszką flanelową lub kocykiem pewnie, zobaczymy wyjdzie w praktyce. Teściowa robi mi też pledzik na zamówienie na szydełku
Prześcieradło z dziurkami jest w komplecie ale by się przydało na wymianę. Może zrobię dziury?
Przykrywać będę pieluszką flanelową lub kocykiem pewnie, zobaczymy wyjdzie w praktyce. Teściowa robi mi też pledzik na zamówienie na szydełku
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Ja kupiłam 2 cienkie kocyki polarowe i jeden położę na dno wóżka a drugim ewentualnie będę przykrywać...a zamiast prześcieradła można położyć pieluszkę flanelową...przynajmniej ja tak zamierzam zrobićCzy kupujecie pościel do wózka??? Mozna znalezc cale komplety - poduszeczka, kolderka, przescieradlo. Ale to chyba dla tych którzy planuja zeby dziecko spalo w wóżku w domu ? sama juz nie wiem...
Jak idzie sie na spacer to raczej nie w poscieli? Ale z drugiej strony przescieradlo by sie przydalo, a samych przescieradel do wozkow nie widzialam ;/ jejku, zielona jestem w tym temacie ;/
reklama
Ja zamiast prześcieradła będę kładła pieluchę flanelową a w zależności od pogody przykrywała małą pieluszką właśnie albo kocykiem. Pościeli do wózka nie kupuję, bo nawet na jesieni jak będzie już chłodniej to mam śpiworek w który ewentualnie Majeczkę "zapakuję", na zimę zresztą też śpiworki preferuję, odpowiednio cieplejsze oczywiście