reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Ja zamówiłam quinny wersję 2010 w kolorze roller pink(z tego względu,że dziewczynka).Cena była trochę niższa niz u pozostałych sprzedawców,dlatego wolę poczekać.Musiałam sie na coś zdecydować,bo inaczej bym dostała oczopląsu,tyle tego jest na rynku,a tak mam problem z głowy;-)

bardzo łądny kolor lubie rózowy fajnie wygląda ja w sklepach u siebie nie widizałam takich pełno jest tych tanich ja nie hcce takiego chce jakis pożadny nowoczesny wózek podobał mi sie coneco ale miał gumowe opony a sprzedawca jakis zmulony kazałam sprawdzic czy sa dmuchane i sie nie doczekałam a czekałam z pół godzniny to sobie poszłam bo jakos chodzenie po sklepach i nie idzie zraz robi mi sie słabo i kręgosłup nawala :/

ciuszki o których pisałam wcześniej... niestety kombinezonik chyba nie zdąży synek ubrać :-(

Załączniki

• 10ciuch..jpg
    10ciuch..jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 43
  • 8ciuch..jpg
    8ciuch..jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 44
  • 11ciuch..jpg
    11ciuch..jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 46
  • 9ciuch..jpg
    9ciuch..jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 44
  • 7ciuch..jpg
    7ciuch..jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 40
  • 12ciuch..jpg
    12ciuch..jpg
    27 KB · Wyświetleń: 43
bardzo łądny kolor lubie rózowy fajnie wygląda ja w sklepach u siebie nie widizałam takich pełno jest tych tanich ja nie hcce takiego chce jakis pożadny nowoczesny wózek podobał mi sie coneco ale miał gumowe opony a sprzedawca jakis zmulony kazałam sprawdzic czy sa dmuchane i sie nie doczekałam a czekałam z pół godzniny to sobie poszłam bo jakos chodzenie po sklepach i nie idzie zraz robi mi sie słabo i kręgosłup nawala :/

jest caly temat o wozkach: https://www.babyboom.pl/forum/maj-2010-f304/wozek-czyli-pierwsze-cztery-kola-dla-malucha-33877/

elwiwas a ten pierwszy kombinezonek z jakiej masz firmy? bo ja mam chyba idnetyczny z next i chyba tylko na wyjście ze szpital go ubiorę

reklama
Do góry