reklama
Ja zamówiłam quinny wersję 2010 w kolorze roller pink(z tego względu,że dziewczynka).Cena była trochę niższa niz u pozostałych sprzedawców,dlatego wolę poczekać.Musiałam sie na coś zdecydować,bo inaczej bym dostała oczopląsu,tyle tego jest na rynku,a tak mam problem z głowy;-)
bardzo łądny kolor lubie rózowy fajnie wygląda ja w sklepach u siebie nie widizałam takich pełno jest tych tanich ja nie hcce takiego chce jakis pożadny nowoczesny wózek podobał mi sie coneco ale miał gumowe opony a sprzedawca jakis zmulony kazałam sprawdzic czy sa dmuchane i sie nie doczekałam a czekałam z pół godzniny to sobie poszłam bo jakos chodzenie po sklepach i nie idzie zraz robi mi sie słabo i kręgosłup nawala :/
ciuszki o których pisałam wcześniej... niestety kombinezonik chyba nie zdąży synek ubrać :-(
Załączniki
N
nataliak
Gość
bardzo łądny kolor lubie rózowy fajnie wygląda ja w sklepach u siebie nie widizałam takich pełno jest tych tanich ja nie hcce takiego chce jakis pożadny nowoczesny wózek podobał mi sie coneco ale miał gumowe opony a sprzedawca jakis zmulony kazałam sprawdzic czy sa dmuchane i sie nie doczekałam a czekałam z pół godzniny to sobie poszłam bo jakos chodzenie po sklepach i nie idzie zraz robi mi sie słabo i kręgosłup nawala :/
jest caly temat o wozkach: https://www.babyboom.pl/forum/maj-2010-f304/wozek-czyli-pierwsze-cztery-kola-dla-malucha-33877/
jeśli mówisz o tym białym to coolclubelwiwas a ten pierwszy kombinezonek z jakiej masz firmy? bo ja mam chyba idnetyczny z next i chyba tylko na wyjście ze szpital go ubiorę
martina969
Filipowa mama
Elwiwas ubranka ładne, a kombinezony naprawdę super
cześć dziewuszki :-). My ostatnio dostaliśmy prezent od teściowej. Kosz na zużyte pieluchy dzięki czemu nie śmierdzą i zajmują mniej miejsca. My też mamy mieszkanko w bloku a w lecie wiadomo że zapaszki szybciej przechodzą a latać z każdą pieluchą sie nie da. Podobno rewelacja ten kosz, no zobaczymy ;-)
a tu wam wklejam linka
Tommee Tippee Sangenic NURSERY pojemnik na pieluch (954075252) - Aukcje internetowe Allegro
a tu wam wklejam linka
Tommee Tippee Sangenic NURSERY pojemnik na pieluch (954075252) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
lenkaa*
Fanka BB :)
dziewczyny a co sądzicie o takim wynalazku?:
-> SUPER podgrzewacz do chusteczek z USA <- (963620683) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
ułatwi życie?
-> SUPER podgrzewacz do chusteczek z USA <- (963620683) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
ułatwi życie?