reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Ja na razie też nie kupuję laktatora, jak będzie potrzebny to mąż kupi w aptece czy w jakimś sklepie. Niani nie kupuję z podobnych powodów jak większość, mam mieszkanie więc malucha na pewno usłyszę:)
A ja muszę się pochwalić nowymi nabytkami:) Bratowa dała mi matę edukacyjna po swoim szkrabie, który nie jest już nią zainteresowany (odpada mi ten wydatek), firankę z kubusiem (jak już pewnie wiadomo jestem jego fanka:p), śpiochy, czapeczki, dała mi parę sztuk pampersów Dady żebym potem sobie wypróbowała zanim kupię cała paczkę:) A ja w lumpku jeszcze wynalazłam dla juniora sweterk, rampersa i maluśieńkie spodenki na lato:) Urzekły mnie:) Zwłaszcza ich mini rozmiar:)

ja trez dzis zakupy ubrankowe porobiłam kupiłam posciel z baldachimemmam dziewczyny do was pytanko ile ubranek kupiłyście na 56 bo ja mam tylko wyprwke do szpitala i 2 komplety a tak wszytko pokupiłam na 62 to znaczy kaftanki body pajace pół spioszki i spioszki.

A ja dziewczyny już nic nie kupuję,bo po prostu zbankrutuję;-) Został mi tylko wózek(zamówienie w lutym złozyłam i jeszcze czekam) i pampersy oraz kosmetyki do pielęgnacji,resztę mam.Sklepy z ubrankami dziecięcymi muszę omijać wielkim łukiem,inaczej nie mogę sie powstrzymać,a mam juz dosłownie wszystko:sorry2:

ja tez mam wszystko prawie 62 kilka 56 ale to naprawde niewiele nawet do szpitala mam 62 przygotowane
mam tylko problem z czapką bo juz kupiłam taką troszke grubsza a jak bedzie ciepło to nie wiem czy tak a moze byc pewno musze jeszcze jedną dokupic

Agnieszka 77 jaki wózek zamówiłaś ja jeszcze nie wybrałam i nie wiem jaki nawet wybrac

Ostatnia edycja:
Agnieszka 77 jaki wózek zamówiłaś ja jeszcze nie wybrałam i nie wiem jaki nawet wybrac
Ja zamówiłam quinny wersję 2010 w kolorze roller pink(z tego względu,że dziewczynka).Cena była trochę niższa niz u pozostałych sprzedawców,dlatego wolę poczekać.Musiałam sie na coś zdecydować,bo inaczej bym dostała oczopląsu,tyle tego jest na rynku,a tak mam problem z głowy;-)

krewetka- super ciuszki:) Kiedyś pytałam ale chyba nie dostałam odpowiedzi od Ciebie.. mianowicie.. gdzie dokładnie kupujecie w krakowie ciuszki ?

reklama
krewetka- super ciuszki:) Kiedyś pytałam ale chyba nie dostałam odpowiedzi od Ciebie.. mianowicie.. gdzie dokładnie kupujecie w krakowie ciuszki ?

Ja jak kupuję w lumpkach to jest to Roban Mini Ciuszek (wszystko dla maluchów), ewentualnie odwiedzam Biga:) A jeśli chodzi o normalne sklepy to różnie, odwiedzam każdy który staje na mojej drodze:p

Do góry