reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Aga mamy identyczną karuzelkę. Zasilaliśmy ją bateriami. Wcale nie była cichutka, buczy sobie dość głośno, ale jak leciała muzyczka to zagłuszała ten dżwięk, gorzej jak same efekty świetlne. Ale dziecku to nie przeszkadzało, wręcz odwrotnie, buczenie było usypiające. Do tej pory najlepiej zasypia, jak pralka włącza wirowanie.:tak::-D

dziecku jak dziecku, może nie będzie przeszkadzało, ale mnie drażni :-d
postaram się dziś baterie kupić i zobaczę , czy będzie różnica w odgłosie, bo w sumie może też coś jest z głośniczkiem, bo mam tam głośność na maxa, a jakoś tak cicho gra- moze tak pownni grać, żeby dziecko się nie wystraszyło :-)

reklama
Ja jeszcze nie kupywalam lezaczka. Zastanawiam sie nad Transat Bruin de Luxe i Transat Cosmic Dream. Oba sa u nas dostepne w Toy'r'us. Ten pierwszy ma wibracje i 5 melodii. Wibracje wylanczaja sie samoczynnie po 30 minutach, a melodie po 15, przez co batreie sie mniej szybko zuzywaja. Muzyczke mozna regulowac, glosniej ciszej. Dwie pozycje siedzenia i jest do 9 kg. dziecka. Ten drugi, tez ma regulowane siedzienie w dwoch pozycjach, tak samo wibracje i 6 melodii, a takze mozliwosc podlanczania do niego MP3.

Babies"R"Us | Résultats de la recherche

dziewczynkimoje zakupy postepijajuz kupiłam ubranka pare sztuk posciel do łożeczka + ochraniaczenajbardziej mojemu M podobają sie skarpeteczki bo są takie malutkiepozdrawiam i zycze miłego weekendudzieki Wam zaczełam robic zakupy bo tak bym pewnie czekała do ostatniej chwili i obudziłabym sie pewniez reka w nocki :)

I melduje się po całym pracowitym dniu...zakupy też zrobione tzn moja wiosenna kurteczka wisi na wieszaku w mojej szafie:-D
I wydałam na nią całe 10zł...ale jestem zadowolona jak małe dziecko:-D:-D czasami dobrze jest wybrać się na bazarek:tak:

krewetka, literki super. Może skorzystam z Twojego znaleziska allegrowego ;))

awru, super leżaczek.

A ja mam do Was pytanie. Czy kupujecie, albo kupiłyście już elektroniczną nianię?
Ja przy obecnych córach nie miałam, ale teraz planuję często być na działce i wówczas raczej będzie to przydatne. Mała nie zawsze przeciez będzie mogła być z nami w ogrodzie. Poza tym dom jest pietrowy.

Nie chcę wydac więcej niż 200 pln, a zupelnie nie wiem jaki wybrać. Tyle tego jest. Macie jakieś doświadczenia?

Ostatnia edycja:
reklama

Krewetka - świetne :-) Co fajne to chyba najlepsza cena na allegro - bo większość podobnych literek jest po prawie 10 PLN.
Ja też własnie planuję taką ozdobę nad łóżeczkiem Antosi, mam nadzieję, że się dziewcze ucieszy :-)
Awru - leżaczek cudny :-)

A do mnie wreszcie dotarły zamówienia z allegro i chyba w poniedziałek pakuję torbę do szpitala - tak już konkretnie :-)

Do góry