reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
A ja mam do was pytanie dotyczące laktatorów - wiem, że już był poruszany ten temat, bo czytałam wypowiedzi, ale teraz za nic nie mogę znaleźć dlatego moja prośba żebyście mi napisały jakie laktatory kupowałyście, ewentualnie (bardziej doświadczone) jakie polecacie :tak: Będę wdzięczna, bo znaleźć wśród tylu stron informacje graniczy z cudem :-D

no nasza mała tez bedzie z nami w pokoiku spać:) a przez dzien w mieszkanku naprawde mysle ze by sie nie przydala.. co innego jakbym miala duzy dom...
a wczoraj odwiedzilam Smyka ile tam jest slicznych rzeczy dla malenstwa... kocyki takie urocze, kupilismy tylko troche butelek smoczkow i buciki z motylkami:)

a moja psiapisólka przyniosla nam pare rzeczy p sowjej małej i mam z głowy na wyjscie ze szpitala kupowanie jakiegos kombinezonu polarowego bo dostalismy ładniutki rózowy polarowy z owieczka wiec mysle ze w maju na ubranko to wystarczy na to kocyk i do autka wiec jakos to bedzie ... ja jednak licze ze w koncu bedzie juz superrr ciepło

aha bylam tez w happy mum i sa naprawde ladniutkie te sukieneczki musze sobie jakas sprezentować na świeta i bedzie jak znalazł na ślub kuzynki a co najfajniejsze jest w nich to że mozna je nosic i po ciązy:))) i ceny sa naprawde przystepne do 200zł naprawde fajan sukieneczke mozna kupic

A ja mam do was pytanie dotyczące laktatorów - wiem, że już był poruszany ten temat, bo czytałam wypowiedzi, ale teraz za nic nie mogę znaleźć dlatego moja prośba żebyście mi napisały jakie laktatory kupowałyście, ewentualnie (bardziej doświadczone) jakie polecacie :tak: Będę wdzięczna, bo znaleźć wśród tylu stron informacje graniczy z cudem :-D

jak wejdziesz w dany temat to u gory nad pierwszym postem czyli nad zielonym albo niebieskim paskiem jest opcja 'szukaj w watku', wpisz tam slowo 'laktator'. wyniki wyszukiwania wyswietla sie jako tematy ale po kliknieciu w kazdy z nich pokaze Ci sie konkretny post wiec na pewno trafisz na ktoras z wielu dyskusji o laktatorach. proponuje szukac w temacie zakupowym i o karmieniu.

jak wejdziesz w dany temat to u gory nad pierwszym postem czyli nad zielonym albo niebieskim paskiem jest opcja 'szukaj w watku', wpisz tam slowo 'laktator'. wyniki wyszukiwania wyswietla sie jako tematy ale po kliknieciu w kazdy z nich pokaze Ci sie konkretny post wiec na pewno trafisz na ktoras z wielu dyskusji o laktatorach. proponuje szukac w temacie zakupowym i o karmieniu.

Dzięki za podpowiedź ;-)

reklama
mam pytanie o rozki/beciki: czy ktoras z Was spotkala sie z takimi malymi? nie wiem jak to opisac... sa bez usztywnienia i duzo mniejsze niz standardowe, duzo wygodniej sie w nich trzyma noworodka niz w tych duzych.

Do góry