reklama
moja z misiami z fp chodzi glosno ale to wszystkie zasilane bateriami tak maja bo silniczek przeciez jest.
ale my na prąd od razu zrobiliśmy 6 voltów i też hałasuje
N
nataliak
Gość
myjke mozna przeciez prac tak samo jak reczniki, nawet codziennie przeplukac goraca woda i wysuszyc. sama reka tez pewnie bedzie w uzyciu ale chcielismy cos jeszcze i stad zakup myjki frotkowej i gabki-frotki.
a co do karuzelki to malz zasugerowal ze moze rozkrecic i naoliwic silniczek trzeba?
a co do karuzelki to malz zasugerowal ze moze rozkrecic i naoliwic silniczek trzeba?
no własnie mój tam grzebie już wszystko rozkręcał i skręcał z powrotem i mówi, ze może silnik stary i tak już zostanie :-(
karuzelka jest używana- nawet nie wiem po ilu dzieciach, ale jak za darmo to się nie gardzi :-)
karuzelka jest używana- nawet nie wiem po ilu dzieciach, ale jak za darmo to się nie gardzi :-)
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Jeśli jutro nie kupię sobie żadnej wiosennej kurtki która będzie na mój brzuchal dobra to nie będę miała w czym wychodzić na spacery a zimowa kompletnie nie jest wskazana bo jest mi w niej duszno i zaraz mi robi się słabo
N
nataliak
Gość
teraz juz cieplo bedzie to nie trzeba bedzie sie zapinac ;P
awru
Fanka BB :)
mam nadzieję, że będzie tak samo funkcjonalny jak ładny :-)Prześliczny!!
siostra ma mi go kupić w stanach tyle, że trochę taniej niż na allegro ;-) Nowośc! CARTERS Lezaczek Wibracje dzwieki 3KOLORY (938751444) - Aukcje internetowe Allegronie ... ale gadaj migasem skąd go wziac
Jeśli jutro nie kupię sobie żadnej wiosennej kurtki która będzie na mój brzuchal dobra to nie będę miała w czym wychodzić na spacery a zimowa kompletnie nie jest wskazana bo jest mi w niej duszno i zaraz mi robi się słabo
ja tam nie zapinam kurtki, i napewno nie kupię nic nowego, bo szkoda pieniędzy na te kilka tygodni!!
mam wiosenne lub jesienne kurtki i po prostu nie bedę ich zapinać i tyle ;-)
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Niby tak ale wszystkie moje kurtki wiosenne -a mam ich trochę- są bardzo szczupłe,takie dopasowane...a teraz brzuchal mi wywaliło i cyce i jest problem!!! A z tym ciepłem to różnie może być...wystarczy że będzie silniejszy wiatr i już klapa...a nie chcę się na koniec ciąży rozchorować
reklama
N
nataliak
Gość
to moze poszukaj czegos uzywanego na allegro albo w lumpeksach, ewentualnie w marketach - ja niedawno kupilam wiosenna kurteczke w carrefour za 29zl i brzuch mi sie w niej miejsci