reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

nie poleca sie uzywania zadnych myjek gdyz na nich bardzo szybko osadzaja sie bakterie itp,najlepiej to gola reka:-) tez kupilam taka myjke ale lezy nawet nieuzywana

reklama
myjke mozna przeciez prac tak samo jak reczniki, nawet codziennie przeplukac goraca woda i wysuszyc. sama reka tez pewnie bedzie w uzyciu ale chcielismy cos jeszcze i stad zakup myjki frotkowej i gabki-frotki.
a co do karuzelki to malz zasugerowal ze moze rozkrecic i naoliwic silniczek trzeba?

no własnie mój tam grzebie już wszystko rozkręcał i skręcał z powrotem i mówi, ze może silnik stary i tak już zostanie :-(
karuzelka jest używana- nawet nie wiem po ilu dzieciach, ale jak za darmo to się nie gardzi :-)

Jeśli jutro nie kupię sobie żadnej wiosennej kurtki która będzie na mój brzuchal dobra to nie będę miała w czym wychodzić na spacery:szok::no: a zimowa kompletnie nie jest wskazana bo jest mi w niej duszno i zaraz mi robi się słabo:wściekła/y::wściekła/y:

Jeśli jutro nie kupię sobie żadnej wiosennej kurtki która będzie na mój brzuchal dobra to nie będę miała w czym wychodzić na spacery:szok::no: a zimowa kompletnie nie jest wskazana bo jest mi w niej duszno i zaraz mi robi się słabo:wściekła/y::wściekła/y:

ja tam nie zapinam kurtki, i napewno nie kupię nic nowego, bo szkoda pieniędzy na te kilka tygodni!!
mam wiosenne lub jesienne kurtki i po prostu nie bedę ich zapinać i tyle ;-)

Niby tak ale wszystkie moje kurtki wiosenne -a mam ich trochę;)- są bardzo szczupłe,takie dopasowane...a teraz brzuchal mi wywaliło i cyce i jest problem!!! A z tym ciepłem to różnie może być...wystarczy że będzie silniejszy wiatr i już klapa...a nie chcę się na koniec ciąży rozchorować:no:

reklama
to moze poszukaj czegos uzywanego na allegro albo w lumpeksach, ewentualnie w marketach - ja niedawno kupilam wiosenna kurteczke w carrefour za 29zl i brzuch mi sie w niej miejsci :)

Do góry