reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
to moze poszukaj czegos uzywanego na allegro albo w lumpeksach, ewentualnie w marketach - ja niedawno kupilam wiosenna kurteczke w carrefour za 29zl i brzuch mi sie w niej miejsci :)
Właśnie coś takiego taniego chciałam kupić...po lumpkach już chodziłam i same szmaty są:no: ja nie wiem czemu takie coś wogóle wystawiają:wściekła/y:
Pójdę jutro na bazarek i liczę że tak na jakąś promocję natrafię:-)

Super jest ten leżaczek tylko czemu taki drogi:szok::szok::szok::-(

po tej cenie z przesyłką, która jest na allegro raczej bym się nie zdecydowała.. ja go mogę mieć sporo taniej dlatego rozważam tę opcję ;-)

co do kurtek to podobnie jak aga będę chodziła rozpięta.. nie ma sensu kupować czegokolwiek "na sztukę" dosłownie na kilka tygodni.. poza tym liczę, że zaraz będzie super ciepło :-D obym się nie przeliczyła hehe

a ja dzisiaj weszłam na spacerze do lumpka i znów wyszłam z ciuszkami: kupiłam małemu rampersa, sweterek i fajne krótkie spodenki na lato:-) nie mogłam sie oprzeć, choć ciuchów już pełno w szafkach:)

Aga mamy identyczną karuzelkę. Zasilaliśmy ją bateriami. Wcale nie była cichutka, buczy sobie dość głośno, ale jak leciała muzyczka to zagłuszała ten dżwięk, gorzej jak same efekty świetlne. Ale dziecku to nie przeszkadzało, wręcz odwrotnie, buczenie było usypiające. Do tej pory najlepiej zasypia, jak pralka włącza wirowanie.:tak::-D

Awru super ten leżaczek.:-D:tak:

Co do kurtki to mam na szczęście fajną przeciwdeszczową w rozmiarze S, która jest wielkości namiotu. Chyba się komuś szblony rozmiarowe pomyliły albo metki;-);-)

ja dorwalam taka ktora na metce ma xl, gora jest dopasowana jak s, dol tez dosc waski a z przodu brzuch sie miesci. nie wiem kto to szyl ale zrobil ja chyba specjalnie dla mnie i w calej arkadii nie znalazlam lepiej pasujacej ;)

Taaa, czasem uszyją jakieś dziwolągi i nagle się okazuje że są na nie chętni. Powinien być sklep ubrań i rzeczy nietypowych. Miałby powodzenie;-);-);-):-D:-D:-D

reklama
Do góry