reklama
napaliłam się na ten leżaczek cartersa.. miał ktoś z nim do czynienia??
nie ... ale gadaj migasem skąd go wziac
a tu nasz nowy nabytek:-)
karuzela fisher price- dostaliśmy za darmo, bo dziewczyna powiedziała, że nie działa
chyba baterie padły, małż przyczepił pod prąd i działa, tylko nie wiem czy nie jest zbyt małe natęzenie prądu, bo jak dla mnie jak się kręci, to strasznie głośno słychać..
czy któraś ma taką karuzelkę? i czy po cichutku się kręci?
jutro kupię baterie i sprawdzę, czy lepiej będzie chodzić
karuzela fisher price- dostaliśmy za darmo, bo dziewczyna powiedziała, że nie działa
chyba baterie padły, małż przyczepił pod prąd i działa, tylko nie wiem czy nie jest zbyt małe natęzenie prądu, bo jak dla mnie jak się kręci, to strasznie głośno słychać..
czy któraś ma taką karuzelkę? i czy po cichutku się kręci?
jutro kupię baterie i sprawdzę, czy lepiej będzie chodzić
Załączniki
aga-mamy identyczna karuzele,jest swietna:-) u nas mimo iz jest tez zasilana na prad to nie kreci sie glosno akurat w sam raz
ty chyba z misiami kupiłaś??
no więc albo mamy za niskie natężenie prądu, albo jednak to będzie wada, ale jutro kupię baterie i będę wiedziała..
a tak to te efekty świetlne strasznie mi się podobają :-)
aaa rozumiem, mi się ta z rybkami bardzo podoba, a że za darmo dostałam, to i tak nie wybrzydzam, tylko , żeby teraz działała :-)
i też na prąd zrobimy, bo baterie chyba za długo nie pochodzą..
ale najlepsze jest to, że karuzela leżała niedaleko telewizora i mój M chciał kanał z tv zmienić i karuzela na pilota od TV zadziałała i się włączyła :-d :-d
i też na prąd zrobimy, bo baterie chyba za długo nie pochodzą..
ale najlepsze jest to, że karuzela leżała niedaleko telewizora i mój M chciał kanał z tv zmienić i karuzela na pilota od TV zadziałała i się włączyła :-d :-d
N
nataliak
Gość
moja z misiami z fp chodzi glosno ale to wszystkie zasilane bateriami tak maja bo silniczek przeciez jest.
reklama
N
nataliak
Gość
odebralam dzis male zamowienie z bobolandu: filterki do fridy, szczotke do butelek, majciochy z hartmanna, szczoteczke do dziasel/zebow na palec i myjke frotowa z baby ono ktorej nie polecam chyba ze dla faceta bo okazala sie gigantyczna.