reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
a tu nasz nowy nabytek:-)
karuzela fisher price- dostaliśmy za darmo, bo dziewczyna powiedziała, że nie działa:-D
chyba baterie padły, małż przyczepił pod prąd i działa, tylko nie wiem czy nie jest zbyt małe natęzenie prądu, bo jak dla mnie jak się kręci, to strasznie głośno słychać..
czy któraś ma taką karuzelkę? i czy po cichutku się kręci?
jutro kupię baterie i sprawdzę, czy lepiej będzie chodzić

Załączniki

• DSC02847..JPG
    DSC02847..JPG
    39,1 KB · Wyświetleń: 53
aga-mamy identyczna karuzele,jest swietna:-) u nas mimo iz jest tez zasilana na prad to nie kreci sie glosno akurat w sam raz

aga-mamy identyczna karuzele,jest swietna:-) u nas mimo iz jest tez zasilana na prad to nie kreci sie glosno akurat w sam raz

ty chyba z misiami kupiłaś??
no więc albo mamy za niskie natężenie prądu, albo jednak to będzie wada, ale jutro kupię baterie i będę wiedziała..
a tak to te efekty świetlne strasznie mi się podobają :-)

nie ja nie mam z misiami,chcialam z misiami ale kupilismy taka bo narfalila sie okazja i tak pomysalam ze u maluszka w pokoiku jest tapeta w rybki wiec ta karuzela bedzie idealnie pasowac,

aaa rozumiem, mi się ta z rybkami bardzo podoba, a że za darmo dostałam, to i tak nie wybrzydzam, tylko , żeby teraz działała :-)
i też na prąd zrobimy, bo baterie chyba za długo nie pochodzą..
ale najlepsze jest to, że karuzela leżała niedaleko telewizora i mój M chciał kanał z tv zmienić i karuzela na pilota od TV zadziałała i się włączyła :-d :-d

reklama
odebralam dzis male zamowienie z bobolandu: filterki do fridy, szczotke do butelek, majciochy z hartmanna, szczoteczke do dziasel/zebow na palec i myjke frotowa z baby ono ktorej nie polecam chyba ze dla faceta bo okazala sie gigantyczna.

Do góry