reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Corina a może podpasuje ci ta gotowa pościel do kołyski i kosza? Za 25 zł to żaden wydatek, i mniej zachodu niż z szyciem.

MY-SWEET-BABY pościel 2cz do kosza,kolyski,wózka (963367249) - Aukcje internetowe Allegro

Wymiary co prawda są nieco inne - kołdra ma 80x80 (można samemu zmniejszyć), ale poduszka ma 35x35, więc mniejsza od twojej, ale na poduszkę raczej bym nie patrzyła bo na początku i tak dziecku poduszki się nie podkłada pod główkę.
A jakbyś chciała szyć to będziesz sama szyła czy oddasz do krawca? Krawiec będzie wiedział ile zapasu zostawić, zamek kupuje się taki ciety z metra - tyle ile będzie wynosił bok na którym ma być wszysty, no i trzeba pamiętać o zakładce przykrywającej zamek, żeby nie drapał dziecka.

ja za szycie nic nie płacę, muszę tylko materiał kupić.

dla mnie właśnie wymiar podusi jest ważny, bo nie chce zwykłej takiej małej, tylko od razu kupuje Klin-a którego od początku będę używać.

a o zamek pytałam, bo z tą babeczką, która bedzie szyła nie mam kontaktu, a chciałabym już wszystko na uszycie kupić.

reklama
świetne zakupy dziewczyny.. zazdroszcze!
krewetka- powiedz mi prosze gdzie dokładnie łowisz te ciuszki ? Jak bedziesz w okolicy zwierzynieckiej to wstąp sobie do teranovej, fajne ciuszki są dla dzieci...

krewetka fajne zakupy - pinki rulez :-D

jaszczurka ładnie zaszalałaś.. ehhh zazdroszczę, też chciałaby już być na tym etapie ;-)

a ja się pochwalę :-) zamówiłam dziś fotelik, który jutro ma być już u mnie
do tego adaptery do zamontowania na stelazu x landera, wszystko za 394 zł, także w przyzwoitej cenie
Zobacz załącznik 226011

mam taki sam :tak: Ładny, ładny :happy2:

Ja miałam go razem z wózkiem x-lander xa z 2009. Sprzedawca zrobił taki zestaw. Do tego jeszcze w cenie była torba na rączkę wózka x-bag.

Obejrzałam sobie Wasze ostatnie polowania i przyznam, że są cudne.

julienx, pościel bardzo mi się podoba

wampi, dobrze Ci ze szwagierką :)
Ja od swojej dostałam za to trochę nowych smoków do butelek, laktator itp. Też pomocne i miłe :tak:

świetne zakupy dziewczyny.. zazdroszcze!
krewetka- powiedz mi prosze gdzie dokładnie łowisz te ciuszki ? Jak bedziesz w okolicy zwierzynieckiej to wstąp sobie do teranovej, fajne ciuszki są dla dzieci...
wiekszość z ogłoszenia, kilka ciuszkow z ciucholandu wygrzebałam, ale ostatnio nie mam cierpliwości :tak:

Zakupki....zakupki.......ja juz tez miałam nic nie kupowac , ale wczoraj znalazłam piekna sukieneczke i bluzeczke z Kubusiem juz nieco wiekszą za grosze na allegro no i ...kupilam..... fajnie że macie juz z głowy wieksze rzeczy, my wózek zamawiamy w przyszlym tyg chyba ale łóżeczko , materac, wsad.... pod koniec kwietnia....do tego mieszkanie rozgrzebaneeee buuu......ja juz chce porządeczek.... :)

reklama
Do góry