reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Wampi śliczny!
Co do kurierów to u nas dzwonią zwykle jak mają coś cięższego, a tak to są bez zapowiedzi tyle że ja zwykle w domu to mają szczęście.
JustMe
dobrze ze się przesyłka odnalazła, bo u Ciebie nerwy to szczególnie niewskazane.

reklama
Corina a może podpasuje ci ta gotowa pościel do kołyski i kosza? Za 25 zł to żaden wydatek, i mniej zachodu niż z szyciem.

http://allegro.pl/item963367249_my_sweet_baby_posciel_2cz_do_kosza_kolyski_wozka.html

Wymiary co prawda są nieco inne - kołdra ma 80x80 (można samemu zmniejszyć), ale poduszka ma 35x35, więc mniejsza od twojej, ale na poduszkę raczej bym nie patrzyła bo na początku i tak dziecku poduszki się nie podkłada pod główkę.
A jakbyś chciała szyć to będziesz sama szyła czy oddasz do krawca? Krawiec będzie wiedział ile zapasu zostawić, zamek kupuje się taki ciety z metra - tyle ile będzie wynosił bok na którym ma być wszysty, no i trzeba pamiętać o zakładce przykrywającej zamek, żeby nie drapał dziecka.

Lenkaa, dzięki za linka, kupiłam sobie właśnie u tego sprzedawcy pościel do wózka + wypełnienie + prześcieradło z gumką:-)

tez się zastanawiałam nad ta poscielą do wózka/kołyski. Ale doszłam do wniosku że podusi i tak nie będę używać, mam spiworek i kilka różnych kocyków, pieluszkę flanelową. Kołyska i gondolka posłuży głównie w lecie więc odpuściłam...

Długo szukałam pościeli ktorą bym chciala...

Miala byc klasyczna biel, kokardki, hafty lub koronki...
juz bylam zrezygnowana....

i ... taaaaaaaaaaaaaaaaadam........... znalazłam...

148 zł - poszewka na podusie, poszewka na kołderkę, przescieradło, ochraniacz..
Poniewaz Pani szyje ją sama - to doszyje mi jeszcze falbane pod materac i przybornik...

pajac3.JPGspiworek.jpgsukienusia.JPG

wszystko za 25 zł :tak:

Załączniki

• sweterek.jpg
    sweterek.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 26
Ostatnia edycja:
Ja w poniedziałek zamówiłam resztę rzeczy...wózek, łóżeczko, komodę, pościel.....Oto one....:-)
Best For Kids - Dla Twojego Dziecka - sklep internetowy || Jastrzębie Zdrój wózek taki tylko czerwony z fotelikiem

Best For Kids - Dla Twojego Dziecka - sklep internetowy || Jastrzębie Zdrój komoda w tym kolorze

Best For Kids - Dla Twojego Dziecka - sklep internetowy || Jastrzębie Zdrój łózeczko w kolorze teak:-)

A dzisiaj przyszedł podgrzewacz z allegro...o którym pisałyście ten za 36 zł :-):-)

reklama
Do góry