reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Hej dziewczyny - ja to mam los - bez przerwy jakieś niespodzianki. Złożyłamm zamowienie na allegroo u r-p77 i nino2009 no ale ponieważ wylądowałam w szpitalu napisałam do nich, by uczulili kuriera by zadzwonił przed przyjazdem tak bym mogła męża wysłać by o tej konkretnej porze był w domu.

Od r_p77 dostałam odpowiedź, że nie wiedzą o co chodzi ale przesyłka już dostarczona a odbiór potwierdził we wtorek ktoś o nazwisku JARUGA.... no nieeee!!!!!!! Kurde nawet nie słyszałam takiego nazwiska - oczywiście zrobiłam dym, od wczoraj wyjaśniają, a własnie mój maż zadzonił z miłą wiadomoscią, że jakiś sąsiad do niego dziś zapukał i powiadomił, że odebrał dla nas przesyłkę kurierską!!!! Ten kurier ponoć błagał go by to odebrał bo mu się spieszy!!! spotkał gdzies koło bloku i mu to wcisnął!!!!! Co za matoł - miał przecież mój nr telefonu!!!!!
swoją droga niezły sąsiad, nie dość że się zgodził (w ogóle się nie znamy) to jeszcze czakał by nam to powiedzieć 2 dni....dziwna sprawa

reklama
niezła draka!

ale pamietam, że kurier od rp_77 też chciał zostawiać u sąsiada bo mnie nie było... ale ten do mnie dzwonił nie zgodziłam się więc czekał prawie godzinę aż wróce z kawiarni :)))

Hehe moje zamówienie od r_p77 też wylądowało u sąsiadki bo nie było nikogo w domu...a szanowny kurier nie raczył zadzwonić wcześniej aby umówić godzinę odbioru...co do r_p77 to powinien pomyśleć o zmianie firmy kurierskiej (DPD jest chyba najgorszą na rynku) bo kurier paczkę powinien dostarczać do rąk własnych a nie zostawiać po sąsiadach...

aj wiecznie jakieś niewypały z tymi kurierami!!
najważniejsze jednak malina, że się paczka odnalazła - inaczej bez nerwów pewnie by się nie obyło a teraz szczególnie nie jest CI to potrzebne..
przyznam, że do mnie też kurier ani od r_p ani od nino nie zadzwonił i tak naprawdę to fuksem mnie zastali bo właśnie wychodziłam z domu.. dla porównania powiem, że jak ostatnio zamawialiśmy całe agd do kuchni i płytki do łazienki (w sumie może w 7 różnych miejscach) to każdy kurier przez przyjazdem zdzwonił i umawialiśmy się na konkretną godzinę..

Ważne że wszystko skończyło się dobrze i paczka jest u Ciebie:) Sprzedawca naprawdę powinien zastanowić się nad zmianą kuriera, bo widać że zdarza się to nagminnie. Ja w sumie jak zawsze zamawiałam coś kurierem to oni przed przyjazdem dzwonią i pytają czy jest ktoś w domu, bo jak coć to przyjeżdżają później:)

Też składałam zamówienie u r_p77 i kurier dzwonił przed dostarczeniem przesyłki. A ponieważ w danym dniu nie było mnie w domu to umówiłam się na dostawę na następny dzień i nie było żadnego problemu, także chyba dużo zależy od kuriera...

Ja zamawiałam towar tylko u nino2009, za pierwszym razem kurier trafił na mnie jak byłam w domu, a później, jak wyjaśnialiśmy kwestię pomyłek w zamówieniu, to zostawił mi awizo z nr telefonu i umówiliśmy się na późniejszą godzinę... do mnie przeważnie kurierzy dzwonią jak już stoja pod drzwiami i zostawiają rzeczy u ochrony.

DSC03219 [640x480]..jpg
Jeśli to nie tajemnica to podziel się proszę nickiem tego sprzedawcy ;)

sprzedawca nazywa sie wwwchaberpl, fotelik doszedł powyzej jego fotka - jest super, wszystko ladnie zapoakowane, gwarancja 2-letnia, dodatkowo daszek przeciwsłoneczny, szkoda tylko ze nie daja osłonki przeciwdeszczowej, a patrzyłam na oryginalne 65zł plus przesyłka, duzo:baffled:
zastanwiam się nad nie oryginalną... pasować powinna:confused:

reklama
superowy! polowałam na taką pościel ale nie znalazłam bo to jakas starsza kolekcja. W końcu mam dwie podobne - jedną w samą granatową kratkę a drugą beżową w kratkę z misiami.

Do góry